F5 Networks neemt Defense.net over

F5 Networks neemt Defense.net over. Het bedrijf maakt bekend de overname van de leverancier van cloud-gebaseerde beveiligingsdiensten te hebben afgerond.

Het Amerikaanse Defense.net beschermt met name datacenters en internetapplicaties tegen DDoS-aanvallen. Dankzij de overname is F5 in staat een hybride DDoS-beveiliging te bieden, bestaande uit on-premise apparatuur en cloud-services. Dit helpt gebruikers zich te beschermen tegen verschillende soorten DDoS-aanvallen.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Lees ook
ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord