F5 benoemt Mary Gardner als Chief Information Security Officer

Mary-Gardner-CISO

F5 Networks heeft Mary Gardner benoemd als Chief Information Security Officer (CISO). Gardner maakt deel uit van het managementteam en is verantwoordelijk voor de wereldwijde inspanningen van F5 op het gebied van informatiebeveiliging. Tot haar takenpakket behoren onder meer het opstellen van de strategie, beheer, governance en de controle op de uitvoering. In haar rol van CISO zal zij continu monitoren of de prestaties en het gevoerde beleid van F5 op het gebied van informatiebeveiliging voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en de hoogste standaarden in de branche.

Gardner zal zich hoofdzakelijk richten op de beveiligings-, compliance- en information security-aspecten van F5. Daarnaast gaat ze strategische input leveren voor verdere productontwikkeling, in lijn met F5’s bestaande beveiligingsaanbod en technologie-roadmap, alsook voor onderzoek dat F5 uitvoert op het gebied van cybersecurity en bedreigingen.

“Beveiliging is een topprioriteit voor elke organisatie en iemand die op dit vlak de lijnen uitzet, is essentieel”, stelt Tony Bozzuti, CIO en SVP voor Informatietechnologie bij F5. “Mary heeft in vorige functies bewezen over veel kennis en uitgebreide vaardigheden te beschikken als het gaat om applicatiebeveiliging. Ze geldt als een autoriteit op haar gebied. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij een waardevolle bijdrage gaat leveren aan F5’s inspanningen op het gebied van security, met als doel de multi-cloud omgevingen en digitale transformaties van onze klanten optimaal te ondersteunen.”

Gardner heeft uitgebreide expertise op het gebied van beveiliging, compliance en risicobeheer opgedaan in verschillende branches zoals de gezondheidszorg, de financiële sector en transport en logistiek. Ze komt over van Seattle Children’s, waar ze eveneens de functie van CISO bekleedde. Daarvoor had ze leidinggevende functies op het gebied van security bij onder meer Fred Hutchinson cancer research centre, de Haven van Seattle, JPMorgan Chase en Washington Mutual.

Meer over
Lees ook
Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks, Inc. heeft John Abel benoemd als Chief Information Officer. Abel heeft meer dan dertig jaar ervaring in de IT-sector. Hij gaf leiding aan grote teams bij Fortune 500-bedrijven. Abel werkte meest recent als Senior Vice President (SVP) en CIO van Veritas. Als CIO bij Extreme wordt Abel verantwoordelijk voor alle aspecten van de wer1

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, heeft Lucy McGrath benoemd als eerste vicepresident Privacy van het bedrijf. McGrath is als advocaat gespecialiseerd in dataprivacy. Zij is er in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor dat Auth0 en zijn klanten dynamische privacy-uitdagingen kunnen blijven oplossen en gebruikers kunnen blijven be1

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard Technologies , leider op het gebied van netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), geavanceerde endpointsecurity en veilige wifi, heeft cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aangesteld als vice-president Strategic Accounts.