ESET helpt Youfone-gebruikers mobiele en vaste apparaten te beveiligen

Abonnee's van Youfone kunnen voortaan voor twee euro per maand twee apparaten beveiligen met ESET Multi Device Security Pack-software. Deze beschermt smartphones, desktops en tablets tegen onder andere phishing, malware, spam en diefstal. De twee partijen hebben hiervoor een partnerovereenkomst afgesloten.

ESET1 Smartphones spelen een grote rol in het dagelijks leven. De toestellen bevatten steeds meer data. De gevolgen van verlies, diefstal of cybercriminaliteit zijn daardoor nog nooit zo ernstig geweest als nu. Toch blijft met name de beveiliging van mobiele devices vaak achter. Gebruikers zijn volgens een onderzoek van Telecompaper wel op de hoogte van de gevaren, maar 43 procent heeft nog geen maatregelen getroffen.

Hier speelt ESET op in door een partnership aan te gaan met Youfone. Dit maakt het mogelijk Youfone-gebruikers beveiliging voor mobiele en vaste apparaten te bieden.

Lees ook
Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys voegt vandaag Advanced Remediation toe aan het Qualys Cloud Platform. Organisaties kunnen door deze geavanceerde herstelopties, naast het patchen van besturingssystemen en applicaties van derden en het implementeren van aangepaste software, nu ook misconfiguraties van IT-middelen verhelpen.

C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology heeft de beschikbaarheid van C2 Transfer aangekondigd, een nieuwe cloudoplossing voor veilige overdracht van bestanden tussen bedrijven en hun klanten, partners en andere externe partijen.

Nederlanders onvoldoende op de hoogte van veiligheidsrisico’s QR-codes

Nederlanders onvoldoende op de hoogte van veiligheidsrisico’s QR-codes

QR-codes winnen aan populariteit in Nederland, maar gebruikers zijn nog onvoldoende op de hoogte van de veiligheidsrisico’s. 63% van de Nederlanders geeft aan dat QR-codes het leven eenvoudiger maken in een ‘contactloze’ wereld. Tegelijkertijd zegt 55% van de Nederlanders het verschil tussen een legitieme en kwaadaardige QR-code niet te kunnen zie1