Eagle Eye Networks presenteert Cloud camerabeveiliging rapport

eagleeyenetworks-logo--300200

Eagle Eye Networks, wereldwijd marktleider op het gebied van cloud camerabeveiliging, heeft een rapport uitgebracht met gedetailleerde informatie over cameragebruik en inzichten van camera’s die zijn aangesloten op het Eagle Eye Networks Cloud Video Management System (VMS).

De inzichten zijn geanalyseerd op basis van een steekproefsgewijze dataset van 100.000 camera’s in 90 landen over de hele wereld. True Cloud, technologische verbeteringen, COVID-19 en de behoefte aan business intelligence transformeren de markt voor camerabeveiliging.

“Als wereldwijd leider op het gebied van cloud camerabeveiliging beschikt Eagle Eye Networks over een schat aan gegevens, best practices en inzichten die de sector kunnen helpen bij het transformeren van de manier waarop bedrijven beveiliging en bedrijfsvoering beheren”, zegt Dean Drako, oprichter en CEO van Eagle Eye Networks. “Ons eerste rapport laat zien hoe de flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van cloud-videobewaking van invloed beginnen te worden op de fysieke beveiligingsindustrie.”

Het rapport over cloud camerabeveiliging gaat onder andere in op:

  • Verschillen in regionaal gebruik in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en APAC voor het opslaan van video in de cloud.
  • De toepassing van camera’s met een hogere resolutie, audio en de duur van het opslaan in de cloud.
  • Invloed van COVID-19 die de behoefte aan video-toegang op afstand stimuleert.
  • Inzicht in relatieve populariteit van geselecteerde analytics.
  • Flexibiliteit van true cloud systemen om honderden camera types en fabrikanten over de hele wereld te ondersteunen.

Het rapport is ontwikkeld op basis van gegevens van het Eagle Eye Cloud VMS. Eagle Eye Networks beoordeelde geaggregeerde gegevens van meer dan 100.000 camera’s in 90 landen. Die komen van meer dan 130 camerafabrikanten en zijn geleverd aan een groot aantal sectoren.  Het gaat onder andere om camerabeveiliging in de detailhandel, restaurants, bedrijven, magazijnen en industrie, onderwijs, gezondheidszorg, horeca, meergezinswoningen.

Lees ook
SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.