DSD Europe eerste die complete Acronis cloudportfolio direct vanuit reseller platform levert

DSD Europa

Als eerste in Europa stelt DSD Europe het complete Acronis cloudportfolio beschikbaar voor haar partners en levert de oplossingen, dankzij de API-koppeling, direct na aankoop vanuit het DSD-platform. Binnen één minuut ontvangt de reseller inloggegevens van de MSP-omgeving en kan de Acronis-oplossing voor de eindklant worden ingericht.

Enige distributeur in Europa

DSD is de enige distributeur in Europa die alle Acronis cloudoplossingen, met zowel een prijsmodel per GB als prijsmodel per device, direct na aankoop automatisch levert. Deze koppeling biedt partners tevens de mogelijkheid om 24/7 het aantal GB’s of devices binnen een contract te verhogen of te verlagen.

“Wij zijn continu bezig met het verbeteren van ons platform, om onze partners de beste service te kunnen bieden. Zo versnellen we met de Acronis API-koppeling de levering van cloudoplossingen én kunnen we het complete Acronis cloudportfolio, inclusief beide prijsmodellen, geautomatiseerd leveren. Een belangrijke update voor onze partners, die zo hun klanten weer kunnen voorzien van de beste service met een prijsmodel dat past bij de wensen van de eindklant,” aldus Stan Laurijssen, Cloud Services Specialist bij DSD Europe.

Met de Acronis API-koppeling met het DSD-platform is ook het aanbod uitgebreid met Acronis Cyber Protect en Acronis Notary en leveren we naast Acronis Cyber Backup Standard nu ook Advanced en Disaster Recovery. Kies het prijsmodel dat het beste past bij de wensen van de eindklant en beheer de oplossingen van hetzelfde betaalmodel voor al je klanten in één MSP-omgeving.

Complete bescherming beheerd vanuit één Management Console

De securityoplossing Acronis Cyber Protect Cloud en notarization en e-signing service Acronis Notary zijn onderdeel van het Acronis Cyber Cloud platform, waardoor je vanuit één Management Console per prijsmodel jouw klanten een complete bescherming kunt bieden met o.a. backup, disaster recovery, cybersecurity, secure cloud storage, file sync and share, notarization en e-signature services. Door het gebruik van één systeem vereenvoudig je de dagelijkse uit te voeren IT-handelingen en werk je dus efficiënter.

Meer over
Lees ook
De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault, aanbieder van oplossingen die databescherming en cyberweerbaarheid naar hybride clouds brengen, introduceert vandaag Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Met dit unieke platform kunnen IT- en security-teams de cyberweerbaarheid van hun organisatie ingrijpend verbeteren in een tijd waarin hacks en ransomware-aanvallen aan de orde van1