Distributeur Kappa Data breidt portfolio uit met Arcserve oplossingen die data beschermen tegen ransomware

Arcserve, ‘s werelds meest ervaren leverancier van gegevens- en ransomwarebescherming, heeft de IT-beveiligingsspecialist Kappa Data benoemd tot value added distributeur voor de Benelux.

Kappa Data biedt al ruim 20 jaar IT-beveiligingsexpertise in de Benelux. Partners krijgen dankzij de samenwerking met Arcserve toegang tot de enige geïntegreerde oplossing voor cybersecurity en databescherming die op de markt beschikbaar is. Beide beveiligingsmethoden zijn nodig om data te beschermen en ransomware te bestrijden.

arcserve-20201019  

“Arcserve biedt de beste oplossingen in de markt als het gaat om het voorkomen van ransomware, dus het is niet meer dan logisch dat wij met hen samenwerken”, zegt Patrick Casteels, managing partner bij Kappa Data. “Bedrijven in de Benelux hebben momenteel te maken met een scala aan cyberdreigingen die steeds complexer worden, naast de economische uitdagingen waarmee zowel bedrijven in de IT-industrie als daarbuiten te maken hebben. De betrouwbare en rendabele alles-in-één oplossingen voor gegevensbescherming van Arcserve helpen klanten bij deze uitdagingen.”

Uit een recent onderzoek van Arcserve onder bijna 2.000 consumenten wereldwijd bleek dat 59% van de consumenten waarschijnlijk geen zaken zou doen met een organisatie die het afgelopen jaar een cyberaanval heeft meegemaakt. Arcserve heeft onlangs zijn alliantie met Sophos, 's werelds meest vooraanstaande leverancier van cybersecurityoplossingen, uitgebreid om op AI gebaseerde anti-ransomware- en gegevensbeschermingsoplossingen aan te bieden voor on-premise, cloud- en SaaS-gebaseerde workloads: Arcserve Cloud Backup voor Office 365 en Arcserve Unified Data Protection (UDP) Cloud Hybrid Beveiligd door Sophos.

"Arcserve vertrouwt volledig op het partnerkanaal, dus samenwerken met de juiste distributeur is essentieel voor ons bedrijfsmodel”, zegt Mick Bradley, VP EMEA bij Arcserve. “Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Kappa Data een belangrijke stap is om bedrijven in de Benelux te helpen bij het verminderen van de dreiging van ransomware. Tegelijkertijd is dit een perfecte uitbreiding van ons bestaande kanaal in de regio. De positie van Kappa Data, de lokale expert in MKB- en enterprise-markten, en de jarenlange ervaring in het leveren van beveiligingsoplossingen in samenwerking met Sophos, maken dat dit een voor de hand liggende keuze is voor ons. Samen zijn we er trots op dat we deel uit kunnen maken van een ecosysteem dat bedrijven in de Benelux de hoogst mogelijke beschikbaarheid en veiligheid kan bieden.”

 

Kijk voor meer informatie op https://www.arcserve.com/partners/

Lees ook
Storage-virtualisatie: nieuw wapen in strijd tegen cybercriminelen

Storage-virtualisatie: nieuw wapen in strijd tegen cybercriminelen

Wanneer een DDoS-aanval op de organisatie plaatsvindt of cybercriminelen op een andere manier proberen de business-operatie van een bedrijf of overheidsorganisatie negatief te beïnvloeden, reageren veel IT-afdelingen door tal van security-tools in te zetten. Wie IT-beveiliging echter vooral vanuit oogpunt van business continuity bekijkt, komt al s1

ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

Sommige scam-mails zijn bijna hilarisch amateuristisch. Maar andere pogingen zijn soms griezelig 'echt' en nauwelijks te onderscheiden van legitieme mails. Een mooi voorbeeld publiceert ESET op zijn website We Live Security: een mail van een Chinese firma die zich voordoet als een 'domain name registration supplier' die bedoeld is om te checken of1

Biometrie voor enterprise security: zinvol of onzinnig?

Nu steeds meer smartphones voorzien worden van biometrische sensoren, komt ook de vraag op wat dit soort security-maatregelen betekenen voor enterprise-organisaties? Richard Moulds, vice president Strategy bij Thales e-Security, vraagt zich in een artikel op Help Net Security af of biometrie voor zakelijk gebruik zinvol is. Of juist onzinnig? Een interessant punt dat Moulds aanstipt is de vraag of het aantal tokens bij gebruik van fingerprint scanners wel groot genoeg is. Bij gebruik van traditionele hardware tokens kunnen we putten uit een nagenoeg onbeperkt aantal tokens. Maar bij gebruik v1