Dimension Data opent center of excellence rond digital workplace

Global technologie-integrator en managed services provider – en onderdeel van de NTT Group – Dimension Data opent een Digital Workplace Center of Excellence in het NTT Global Innovation Center in Silicon Valley.

Door de uitgebreide combinatie van spraak-, video-, end-user computing-, mobiliteits- en beveiligingstechnologieën voorziet de werkplek van de toekomst in voortdurende innovatie van nieuwe bedrijfsmodellen, processen en resultaten. Het Center of Excellence gaat geïntegreerde producten en diensten van bekende technologiebedrijven tot leven brengen. Voorbeelden zijn Apple, Cisco en VMware. Dit laat zien hoe Dimension Data met andere bedrijven samenwerkt om te zorgen voor het beste gebruik van technologie, afgestemd op de unieke behoeften van elke organisatie.

NTT-615x294

Het Center of Excellence, gevestigd in de innovatiehoofdstad van de wereld, laat geavanceerde digitale-werkplektechnologieën zien, zoals samenwerkings- en securitytools van Cisco en VMware Workspace ONE, het digitale, kennisgedreven werkplekplatform. Ook toont Dimension Data hoe Apple-apparaten te combineren zijn met de managed-servicediensten van het bedrijf, waardoor bedrijven altijd en overal een goede mobiele ervaring kunnen bieden.

Gasten kunnen het gesprek aangaan met experts die werken aan innovaties die de toekomst van werken zullen veranderen. In het centrum zijn de volgende technologieën te bekijken, gebundeld via Dimension Data Endpoint Lifecycle Management (ELM) Services, met als doel de gebruikerservaring te verbeteren en uitgebreide analytics te bieden.

  • Securityoplossingen die phishingaanvallen voorkomen, inloggegevens beschermen en frauduleuze applicaties detecteren.
  • Moderne samenwerkingsoplossingen om gedeelde content draadloos te presenteren via whiteboard, video of audio, en van aantekeningen te voorzien.
  • Intelligente, enterprise-grade, draadloze oplaadstations waardoor cloudmanagement en -analytics mogelijk worden.
  • Cloudgebaseerde analytics van ruimtegebruik en -benutting.
  • Oplossingen om de provisioning en het beheer van endpoints in een gedeelde omgeving te stroomlijnen, om eindgebruikers de beste tools te bieden.
  • Platforms voor het opzoeken van data over het gebruik van ruimte en technologie, het weergeven van vergaderschema's en werkplek-analytics.
  • Oplossingen om op een simpele en veilige manier elke app op elk apparaat te kunnen leveren en beheren door de integratie van toegangscontrole, applicatiemanagement en multiplatform endpoint-beheer.

“Nu het medewerkersbestand bij organisaties steeds verdeelder en mobieler wordt, worden we ook steeds afhankelijker van connectiviteit en samenwerking”, zegt Grant Sainsbury, Senior Vice-President Solutions van Dimension Data Amerika. “Het creëren van een veilige, agile en digitale werkomgeving is voor hedendaagse organisaties steeds belangrijker. Het Digital Workplace Center of Excellence biedt inzicht in hoe de toekomst van werken eruit zal zien nu bedrijven meerdere gepersonaliseerde werkstijlen ondersteunen.”

Technologieën die in het centrum te zien zijn, zijn onder andere: Cisco Security ConnectorCisco Webex BoardChargifiCoWorkr sensorsGround ControlTeem Workspace Experience Platform en VMware Workspace ONE.