DigiCert Trust Lifecycle Manager voor een vertrouwde digitale infrastructuur

digicert Trust Lifecycle Manager

 

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, introduceert DigiCert Trust Lifecycle Manager. Dat is een uitgebreide oplossing voor het realiseren van digitaal vertrouwen welke CA-onafhankelijk certificaatmanagement en PKI-services combineert. DigiCert Trust Lifecycle Manager integreert nauw met DigiCert’s vertrouwde services voor het eenvoudig kunnen managen van de volledige digitale infrastructuur van organisaties.

Uniforme strategie voor digitaal vertrouwen

Organisaties die prioriteit geven aan een uniforme strategie voor digitaal vertrouwen dragen bij aan het verhogen van de omzet en het beschermen van de bedrijfsresultaten. Digitaal vertrouwen versnelt het werven van klanten, verbetert de productiviteit van alle medewerkers en stimuleert digitale innovatie. Tevens vermindert digitaal vertrouwen het risico op onderbrekingen van kritische applicaties en online services, de mogelijke ingangen voor kwaadwillenden en verlies van klanten door vertrouwensverlies. DigiCert’s State of Digital Trust Survey 2022 onthulde de kosten van slechte cyberbeveiliging. Daaruit blijkt dat vrijwel de helft van alle ondervraagde consumenten liever geen zaken meer doet met een organisatie die zijn digitaal vertrouwen een keer verloren is.

DigiCert Trust Lifecycle Manager combineert:

  • Certificaatbeheer tijdens de gehele levenscyclus en het stroomlijnen van IT-activiteiten met het inventariseren en managen van alle certificaten, notificaties, automatisering en integratie.
  • PKI-services, het stroomlijnen van identiteiten en authenticatie door de uitgifte van private certificaten voor gebruikers, apparaten, servers en andere IT-middelen en het beheren van de CA-hiërarchie.

Het uniform beheren van de vertrouwde digitale infrastructuur van een organisatie levert:

  • Een complete integrale oplossing die onderscheidende prestaties, verwerking en automatisering biedt, met de verantwoordelijkheid van één leverancier.
  • Certificaatprofielen en tools voor het vereenvoudigen van zelfservice uitgiftes.
  • Flexibiliteit voor cloud-, on-premises of hybride modellen, waarmee bedrijven PKI-toepassingen kunnen beheren volgens het eigen securitybeleid en policies.
  • Gecentraliseerd inzicht en controle over het gebruik van alle certificaten binnen een organisatie, waardoor het risico op verstoringen afneemt en voor het beveiligen van de identiteiten en toegang.
  • Vergaande technologie-integraties voor ondersteuning bestaande systemen en processen.

“In de altijd aanwezige digitaal verbonden wereld (‘always on’) kunnen verbindingen niet worden verstoord, gewijzigd of beëindigd, zonder consequenties voor het digitaal vertrouwen”, zegt Jennifer Glenn, Research Director voor IDC. “Het centraliseren van certificaatbeheer verbetert het inzicht in alle in gebruik zijnde certificaten en biedt een basis voor automatisering. Dat is een belangrijk instrument om bedrijfssystemen onderling verbonden te houden en er veilig en efficiënt mee te kunnen werken.”

Deepika Chauhan, DigiCert's Chief Product Officer, voegt daaraan toe: "DigiCert Trust Lifecycle Manager zet een nieuwe standaard voor het beheren van vertrouwen binnen de steeds groter wordende digitale voetafdruk van een organisatie. Klanten kunnen daarmee alle digitale certificaten en PKI-activa centraal beheren in een flexibele architectuur die naadloos integreert met bestaande processen en systemen.”

Digicert Trust Lifecycle Manager is vanaf nu beschikbaar als onderdeel van het DigiCert ONE-platform. Meer informatie hierover is te lezen op: https://www.digicert.com/dc/trust-lifecycle-manager/.


Voor deelname aan het introductiewebinar op 1 februari kunt u zich hier registreren.

Lees ook
WatchGuard: gevaarlijkste dreiging komt exclusief via versleutelde verbindingen

WatchGuard: gevaarlijkste dreiging komt exclusief via versleutelde verbindingen

De gevaarlijkste dreiging van Q3 in 2022 werd uitsluitend via versleutelde verbindingen gedetecteerd. Daarnaast zijn adversary-in-the-middle-aanvallen (ook bekend als man-in-the-middle-aanvallen) steeds meer gemeengoed. Dat concludeert WatchGuard Technologies in zijn nieuwste Internet Security Report. Ook de aanvallen op industriële controlesystem1

Genetec publiceert ‘2022 State of Physical Security Report’

Genetec publiceert ‘2022 State of Physical Security Report’

Genetec Inc. (“Genetec”), een toonaangevende technologie-leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft de resultaten gepubliceerd van haar ‘2022 State of Physical Security Report’.

Senhasegura erkend als CVE Numbering Authority (CNA)

Senhasegura erkend als CVE Numbering Authority (CNA)

Senhasegura, leverancier van de gelijknamige, bekroonde privileged access management (PAM) oplossing, kondigt vandaag aan dat het door het CVE Program is erkend als een CVE Numbering Authority (CNA). Als CNA kan Senhasegura CVE's toewijzen aan kwetsbaarheden in zijn eigen producten. Senhasegura maakt nu deel uit van een elitegroep van CNA-organisa1