Dick Gehéniau nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux 

Dick Gehéniau

Panda Security Benelux heeft Dick Gehéniau als VP Business Alliance aangetrokken om haar positie op de zakelijke markt te vergroten.

Hij zal trachten allianties te vormen met strategische Benelux-partners om Panda’s cybersecurity-oplossingen en threat hunting services op te zetten. “Al jaren pleit ik voor een Pan-European Cybersecurity-focus. Deze gedachte en noodzaak heb ik overgenomen van Airbus-Stormshield die als strategisch partner samenwerkt met Panda Security. Ik zal er alles aan doen om met onze partners zorg te dragen voor de digitale veiligheid van onze klanten”, zegt Dick Gehéniau.

Dick Gehéniau startte in 1990 met zijn eerste security onderneming ThunderBYTE Antivirus, in 1996 verkocht aan Norman Data Defense. Daarna heeft Gehéniau nog twee IT-Security bedrijven opgebouwd, AKS Benelux (nu Gemalto) en Kaspersky Lab Benelux. Na deze periode heeft Gehéniau de Nederlandse distributietak van DCB opgezet, recentelijk is deze verkocht aan de Nuvias Group (juni 2017).

Het Spaanse Panda Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen en Threat hunting services.

Meer over
Lees ook
Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp, specialist in altijd beschikbare applicatie-experiences [AX], heeft Pavel Minarik benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Minarik maakt sinds de overname van Flowmon Networks in november 2020 deelt uit van de Kemp-organisatie.

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk heeft onlangs de rol van General Manager voor Nordics en Benelux bij Kaspersky op zich genomen. Hij zal toezicht houden op de verkoop en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Beunk, een ervaren Channel Leader, heeft een bewezen staat van dienst.

Cryptshare  - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Cryptshare - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Sinds kort heeft Cryptshare haar eerste Chief Sales Officer: deze nieuwe rol is opgepakt door Ingrid Hagen, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in IT sales. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en partneractiviteiten en rapporteert aan Dominik Lehr, oprichter en CEO van de Duitse IT-security provider.