Dick Gehéniau nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux 

Dick Gehéniau

Panda Security Benelux heeft Dick Gehéniau als VP Business Alliance aangetrokken om haar positie op de zakelijke markt te vergroten.

Hij zal trachten allianties te vormen met strategische Benelux-partners om Panda’s cybersecurity-oplossingen en threat hunting services op te zetten. “Al jaren pleit ik voor een Pan-European Cybersecurity-focus. Deze gedachte en noodzaak heb ik overgenomen van Airbus-Stormshield die als strategisch partner samenwerkt met Panda Security. Ik zal er alles aan doen om met onze partners zorg te dragen voor de digitale veiligheid van onze klanten”, zegt Dick Gehéniau.

Dick Gehéniau startte in 1990 met zijn eerste security onderneming ThunderBYTE Antivirus, in 1996 verkocht aan Norman Data Defense. Daarna heeft Gehéniau nog twee IT-Security bedrijven opgebouwd, AKS Benelux (nu Gemalto) en Kaspersky Lab Benelux. Na deze periode heeft Gehéniau de Nederlandse distributietak van DCB opgezet, recentelijk is deze verkocht aan de Nuvias Group (juni 2017).

Het Spaanse Panda Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen en Threat hunting services.

Meer over
Lees ook
Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks, Inc. heeft John Abel benoemd als Chief Information Officer. Abel heeft meer dan dertig jaar ervaring in de IT-sector. Hij gaf leiding aan grote teams bij Fortune 500-bedrijven. Abel werkte meest recent als Senior Vice President (SVP) en CIO van Veritas. Als CIO bij Extreme wordt Abel verantwoordelijk voor alle aspecten van de wer1

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, heeft Lucy McGrath benoemd als eerste vicepresident Privacy van het bedrijf. McGrath is als advocaat gespecialiseerd in dataprivacy. Zij is er in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor dat Auth0 en zijn klanten dynamische privacy-uitdagingen kunnen blijven oplossen en gebruikers kunnen blijven be1

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard Technologies , leider op het gebied van netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), geavanceerde endpointsecurity en veilige wifi, heeft cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aangesteld als vice-president Strategic Accounts.