Dick Gehéniau nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux 

Dick Gehéniau

Panda Security Benelux heeft Dick Gehéniau als VP Business Alliance aangetrokken om haar positie op de zakelijke markt te vergroten.

Hij zal trachten allianties te vormen met strategische Benelux-partners om Panda’s cybersecurity-oplossingen en threat hunting services op te zetten. “Al jaren pleit ik voor een Pan-European Cybersecurity-focus. Deze gedachte en noodzaak heb ik overgenomen van Airbus-Stormshield die als strategisch partner samenwerkt met Panda Security. Ik zal er alles aan doen om met onze partners zorg te dragen voor de digitale veiligheid van onze klanten”, zegt Dick Gehéniau.

Dick Gehéniau startte in 1990 met zijn eerste security onderneming ThunderBYTE Antivirus, in 1996 verkocht aan Norman Data Defense. Daarna heeft Gehéniau nog twee IT-Security bedrijven opgebouwd, AKS Benelux (nu Gemalto) en Kaspersky Lab Benelux. Na deze periode heeft Gehéniau de Nederlandse distributietak van DCB opgezet, recentelijk is deze verkocht aan de Nuvias Group (juni 2017).

Het Spaanse Panda Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen en Threat hunting services.

Meer over
Lees ook
Nationale Politie stelt Koos Veefkind aan als diensthoofd ICT

Nationale Politie stelt Koos Veefkind aan als diensthoofd ICT

Drs. J.H. (Koos) Veefkind is benoemd als hoofd van de Dienst ICT bij de Nationale Politie. De dienst ICT maakt onderdeel uit van het Politiedienstencentrum van de Nationale Politie. Veefkind start in september met zijn nieuwe functie. Koos Veefkind (49) was sinds 2011 Chief Information Officer bij De Nederlandsche Bank en in deze functie onder mee1

Paul Hoekstra nieuwe Major Accountmanager bij Fortinet

Paul Hoekstra nieuwe Major Accountmanager bij Fortinet

Fortinet, wereldwijd marktleider op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, heeft Paul Hoekstra per 1 mei aangetrokken als Major Accountmanager Public bij Fortinet Nederland. Hoekstra is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de groei en het uitbreiden van contacten binnen de sectoren Gezondheidszorg, Onderwijs en Overheid. Daarn1