Deel mee aan de OneTrust webinar Data mapping: De basis van elk privacy programma

One Trust DataMapping 202107

Data mapping is een essentieel onderdeel van elk privacy programma. Begrijpen hoe gegevens door de organisatie stromen is dan ook een eerste vereiste om de gegevens te kunnen beveiligen en risico’s te analyseren.

Het bijhouden van een robuuste inventaris helpt organisaties ook om efficiënter compliance rapporten te genereren, verzoeken om toegangsrechten van betrokkenen (DSAR's) te vervullen, tijdslijnen voor datalekken en incidenten te beheren en Privacy Impact Assessments te maken.

 

Sluit u dinsdag 20 juli aan om onder andere te leren:

  • Waarom data mapping de basis is van een succesvol privacy programma
  • Hoe u uw data map maakt en onderhoudt
  • Operationele tips en best practices

Deel mee om vragen te stellen, te leren en uw netwerk te verbreden.

Voor deelname ontvangt u 1 CPE punt.

Spreker: Stijn Boonstra, Privacy Consultant, OneTrust

 

Tot dan!

Inschrijven via deze link

Lees ook
30% van de patiënten maakt zich zorgen over privacy e-healthdiensten

30% van de patiënten maakt zich zorgen over privacy e-healthdiensten

93 procent van de Europese medische organisaties heeft e-health-oplossingen geïmplementeerd, zoals monitoring op afstand via wearable devices en realtime communicatie met patiënten. Dit blijkt uit onderzoek van Kaspersky onder 389 zorgorganisaties uit 36 landen, waaronder 99 zorgverleners uit Europa en 10 in Nederland, naar het gebruik van e-health-diensten.

Sluit donderdag 2 december aan bij uw lokale PrivacyConnect Chapter Chair community

Sluit donderdag 2 december aan bij uw lokale PrivacyConnect Chapter Chair community

De Chapter meetings richten zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van privacyregelgeving, waaronder CCPA, CPRA, Schrems II en LGPD, en voorzien van panels van privacy professionals om operationele best practices te bespreken.

Jouw SaaS-data, jouw verantwoordelijkheid

Jouw SaaS-data, jouw verantwoordelijkheid

De coronacrisis heeft de afgelopen anderhalf jaar tal van werknemers uit het kantoor verdreven. Overal ter wereld werden mensen door de overheid aangespoord om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Maar nu de lockdowns langzaam worden opgeheven, lijkt hybride werken de norm te blijven. Onderzoeksbureau IDC onderschrijft deze visie. Het voorspelt dat...