DearBytes nu ook gecertificeerd voor ondersteuning van McAfee SIEM-oplossingen

dearBytes

Beveiligingsspecialist DearBytes is door McAfee gecertificeerd voor het verlenen van eerste- en tweedelijns ondersteuning voor het Risk & Compliance-portfolio van het bedrijf. Met het behalen van de McAfee Authorized Support Provider (MASP)-status kan DearBytes zakelijke klanten in de Benelux en Duitsland ondersteuning bieden voor onder andere McAfee Enterprise Security Manager (SIEM), McAfee Application Control (application whitelisting) en McAfee Vulnerability Manager (scannen op kwetsbaarheden). DearBytes is al sinds 2012 MASP voor de McAfee Endpoint Security-oplossingen. Met de MASP-status heeft DearBytes tevens rechtstreeks toegang tot de derdelijns supportspecialisten van McAfee. 

“DearBytes biedt al geruime tijd diensten voor de oplossingen uit het Risk & Compliance-portfolio van McAfee”, aldus Erik Remmelzwaal, algemeen directeur van DearBytes. “Deze nieuwe MASP-certificering toont aan dat we over de benodigde expertise en ervaring beschikken om organisaties 24/7 te ondersteunen bij het effectief beheren en configureren van deze oplossingen. Bovendien verplicht dit ons om deze expertise op peil te houden.”

DearBytes is ervan overtuigd dat het met deze certificering toegevoegde waarde kan bieden aan organisaties die hun IT beveiliging naar een hoger niveau willen brengen. Remmelzwaal: “Er is op dit moment veel vraag naar SIEM (Security Information & Event Management)-oplossingen; enerzijds vanuit wet- en regelgeving, anderzijds vanuit de groeiende behoefte om meer inzicht te krijgen in beveiligingsincidenten en hier sneller op te reageren. Organisaties beschikken echter zelf vaak niet over de kennis om dit soort geavanceerde oplossingen goed te beheren. DearBytes kan hierin ondersteuning bieden, door middel van onze Nederlandstalige helpdesk. We kunnen desgewenst zelfs het volledige beheer van een SIEM-oplossing overnemen.”

DearBytes is een van de slechts twaalf MASP-partners die McAfee wereldwijd telt en is de enige voor de Benelux en Duitsland. Klanten van DearBytes zijn onder andere Binckbank, ASML, het ministerie van Economische zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I) en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

 
Meer over
Lees ook
NEN 7503:2022 - herziene norm voor gegevensuitwisseling in de zorg gepubliceerd

NEN 7503:2022 - herziene norm voor gegevensuitwisseling in de zorg gepubliceerd

NEN 7503:2022 ‘Gegevensuitwisseling in de zorg - Elektronische verwerking en uitwisseling van gegevens voor het voorschrijven en ter hand stellen van medicatie’ is herzien en onlangs gepubliceerd. De nieuwe versie vervangt NEN 7503:2011. De norm levert een bijdrage aan de implementatie van richtlijnen en standaarden voor medicatieoverdracht en aan1

Herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 gepubliceerd

Herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 gepubliceerd

De herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 'Informatietechnologie - Beveiligingstechnieken - Praktijkrichtlijn met beheersmaatregelen op het gebied van informatiebeveiliging’ is gepubliceerd. De norm is ontwikkeld voor organisaties van elk type en elke omvang om zaken als afpersing, diefstal van gegevens en uitval van ICT-diensten te voorkomen.

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Sectigo heeft een CA-neutraal cloudplatform gelanceerd voor Certificate Lifecycle Management. Dit betekent dat niet alleen de certificaten van Sectigo, maar ook die van externe certificaatautoriteiten beheerd kunnen worden op één centrale plek. Er is al ondersteuning toegevoegd voor Microsoft Certificate Authority (MSCA) en begin 2022 volgen er me1