De Security Academy en DNV GL bundelen kennis en expertise

De Security Academy en DNV GL hebben een overeenkomst getekend waardoor de kennis van beide organisaties kan worden samengebracht. DNV GL beschikt over de expertise als het gaat om het auditeren en de Security Academy is als opleider expert op het gebied van kennisoverdracht met betrekking tot informatiebeveiliging. Door de samenwerking zullen organisaties vanaf nu nog beter in staat zijn om ISO 27001 te implementeren, waardoor ze beter voorbereid zijn op de audit.

DNV GL biedt een vijfdaagse cursus aan voor de rol van de Lead Auditor. De Security Academy heeft een succesvolle driedaagse cursus voor de (lead) Implementer: Certified Implementer of ISO 27001:2017. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking omdat we de kennis en expertise van DNV GL kunnen combineren met onze ervaring als opleider in dit vakgebied.” Aldus Rick Strijbos, Directeur van de Security Academy. Ook klanten van DNV GL kunnen zich met deze cursus nog beter voorbereiden op hun audit. De Security Academy kan dankzij deze samenwerking haar cursisten ook de auditkant ten aanzien van een ISO 27001 implementatie bieden.

Kees Morsman, Regional Sales Manager Central Europe bij DNV GL: “Wij hebben alle vertrouwen dat dit het begin is van een succesvolle en inspirerende samenwerking waaruit waardevolle producten en diensten voortkomen ten behoeve van onze klanten.”

De organisaties vullen elkaar aan waardoor er nu trainingen aangeboden kunnen worden aan cursisten op elk niveau en voor verschillende rollen ten aanzien van de informatiebeveiliging. “Door onze samenwerking met de Security Academy zijn wij beter in staat onze klanten producten te bieden op het gebied van cyber en informatiebeveiliging.” zegt Jacques van Unnik, Business Development Manager Training bij DNV GL.

DNV GL Kees Morsman van DNV GL en Rick Strijbos van de Security Academy

Meer over
Lees ook
Melissa: samenwerkingsverband ransomwarebestrijding

Melissa: samenwerkingsverband ransomwarebestrijding

Het Openbaar Ministerie (OM), de politie, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), Cyberveilig Nederland en diverse private partijen* uit de cybersecuritysector hebben vandaag het convenant ‘Melissa’ ondertekend. Melissa is een samenwerkingsverband tussen deze publieke en private partijen om ransomwareaanvallen te bestrijden. Het gezamenlijke1

Cloudflare Bot Management op IBM Cloud Internet Services tegen toenemende cyberdreigingen voor bedrijven

Cloudflare Bot Management op IBM Cloud Internet Services tegen toenemende cyberdreigingen voor bedrijven

Cloudflare maakt bekend dat IBM Cloud Internet Services het aanbod heeft uitgebreid met Cloudflare Bot Management. Deze door Cloudflare mogelijk gemaakte uitbreiding is vanaf nu beschikbaar om organisaties met een Enterprise Premier Plan te helpen de toenemende dreiging van kwaadaardig botverkeer aan te pakken en te bestrijden.

TEHTRIS en Nomios breiden partnerschap uit naar de Benelux

TEHTRIS en Nomios breiden partnerschap uit naar de Benelux

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft een nieuw partnerschap getekend met Nomios, een Europese leverancier van oplossingen en diensten voor cybersecurity en veilige netwerken.