Cyso gaat DDoS-aanvallen tegen met combinatie van Flowmon en NaWaS

Managed hosting provider Cyso zet een oplossing van Flowmon Networks in om haar in- en uitgaande netwerkverkeer te controleren. Dit geeft Cyso de mogelijkheid DDoS-aanvallen tegen te houden en zowel het interne als uitgaande verkeer te controleren op eventuele afwijkingen qua gedrag. De geïmplementeerde oplossing is geïntegreerd met de Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas).

Cyso gebruikt een combinatie van de Flowmon Virtual Probe, Flowmon Virtual Collector, Flowmon DDoS Defender en Flowmon ADS. Deze oplossing maakt alle IPv4- en IPv6-communicatie inzichtelijk en detecteert verdacht netwerkverkeer. Bij Cyso draait de Flowmon Virtual Collector op VMware ESX, waardoor indien nodig eenvoudig kan worden opgeschaald. Cyso’s totale oplossing tegen DDoS-aanvallen bestaat uit Flowmon & NaWas en Arbor Peakflow TMS.

Cyso is een serviceprovider voor klanten financiële dienstverleners en e-commerce bedrijven, die vaak hoge eisen stellen aan de beveiliging van gehoste webservices. “Flowmon maakt al ons netwerkverkeer inzichtelijker en biedt ook de mogelijkheid snel meerdere verdedigingsstrategieën tegen DDoS-aanvallen te implementeren”, aldus Tjebbe de Winter, technisch directeur en managing partner van Cyso. “Wij waarderen de flexibiliteit van hun oplossing en technische ondersteuning.”

Meer over
Lees ook
DDoS-clearinghouse aangemerkt als ‘high potential’ innovatie door Europese Commissie

DDoS-clearinghouse aangemerkt als ‘high potential’ innovatie door Europese Commissie

Het DDoS-clearinghouse is door de Europese Commissie geselecteerd voor hun Innovation Radar als een belangrijke innovatie in de categorie 'secure networks and computing’. Het DDoS-clearinghouse is een systeem waarmee organisaties de kenmerken van DDoS-aanvallen waarmee zij geconfronteerd worden, kunnen meten en delen met andere aangesloten organis1

Mensen blijven de zwakste schakel in de beveiliging

Mensen blijven de zwakste schakel in de beveiliging

Soms moet je dingen uit handen geven om er grip op te blijven houden. In Hollywood-films zie je hackers veel moeite doen om beveiligingssystemen en firewalls te kraken. De realiteit zit er echter heel anders uit. Slechts een fractie van alle cyberaanvallen vereist dit soort monnikenwerk. In de meeste gevallen doen nalatige werknemers en verkeerd g1

Arista introduceert netwerkmonitoring met DANZ Monitoring Fabric

Arista introduceert netwerkmonitoring met DANZ Monitoring Fabric

Arista Networks introduceert software voor netwerkobservatie en -analyse gebaseerd op het DANZ Monitoring Fabric (DMF). Daarmee breidt deze marktleider in software gebaseerde cloud networking de eigen switchplatformen uit met een oplossing om al het netwerkverkeer bedrijfsbreed inzichtelijk te maken.