Cyso gaat DDoS-aanvallen tegen met combinatie van Flowmon en NaWaS

Managed hosting provider Cyso zet een oplossing van Flowmon Networks in om haar in- en uitgaande netwerkverkeer te controleren. Dit geeft Cyso de mogelijkheid DDoS-aanvallen tegen te houden en zowel het interne als uitgaande verkeer te controleren op eventuele afwijkingen qua gedrag. De geïmplementeerde oplossing is geïntegreerd met de Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas).

Cyso gebruikt een combinatie van de Flowmon Virtual Probe, Flowmon Virtual Collector, Flowmon DDoS Defender en Flowmon ADS. Deze oplossing maakt alle IPv4- en IPv6-communicatie inzichtelijk en detecteert verdacht netwerkverkeer. Bij Cyso draait de Flowmon Virtual Collector op VMware ESX, waardoor indien nodig eenvoudig kan worden opgeschaald. Cyso’s totale oplossing tegen DDoS-aanvallen bestaat uit Flowmon & NaWas en Arbor Peakflow TMS.

Cyso is een serviceprovider voor klanten financiële dienstverleners en e-commerce bedrijven, die vaak hoge eisen stellen aan de beveiliging van gehoste webservices. “Flowmon maakt al ons netwerkverkeer inzichtelijker en biedt ook de mogelijkheid snel meerdere verdedigingsstrategieën tegen DDoS-aanvallen te implementeren”, aldus Tjebbe de Winter, technisch directeur en managing partner van Cyso. “Wij waarderen de flexibiliteit van hun oplossing en technische ondersteuning.”

Meer over
Lees ook
SCOS komt met Primeur Data Watcher

SCOS komt met Primeur Data Watcher

SCOS uit Hoofddorp komt met een Dataflowcontrole oplossing welke organisaties inzicht en controle geeft over end-to-end data stromen. Dit is vooral belangrijk wanneer er meerdere tools gebruikt worden voor data integratie, wat vaak het geval is.

DDoS, spam en phishing trends van het afgelopen jaar

DDoS, spam en phishing trends van het afgelopen jaar

Cybercriminelen blijven volop gebruikmaken van spam en phishing om internetgebruikers geld afhandig te maken. Dit blijkt uit het jaarlijkste Spam en Phishing Rapport van Kaspersky. Bedrijven moeten juist opletten voor DDoS-aanvallen, die in het laatste kwartaal van 2021 met meer dan de helft (52%) zijn toegenomen ten opzichte het derde kwartaal va1

Juniper en Corero optimaliseren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor bescherming tegen DDoS-aanvallen

Juniper en Corero optimaliseren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor bescherming tegen DDoS-aanvallen

De omvang, regelmaat en geavanceerdheid van DDoS-aanvallen blijven groeien. Hierdoor zijn traditionele blackholing, out-of band scrubbing centers en handmatige tussenkomst niet langer toereikend. Om deze kloof te dichten hebben Juniper Networks en Corero Network Security hun krachten gebundeld voor de ontwikkeling van een revolutionaire geïntegree1