Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Tesorion-400300

Cybersecurityspecialist Tesorion neemt haar branchegenoot Kahuna over. Door deze overname ontstaat de grootste zelfstandige full service cybersecurityspeler in Nederland, die haar grootzakelijke, mid-market en overheidsklanten een volledig portfolio en nog betere dienstverlening kan bieden. De overname past in de strategische groeiambitie van Tesorion om dé Managed Security Service Partner voor de mid-market te zijn.

Uiteraard met focus om haar klanten met passende dienstverlening te helpen het hoofd te bieden aan alle mogelijke cybersecurity-uitdagingen. De klanten van Tesorion en Kahuna kunnen optimaal profiteren van deze overname, doordat de dienstverlening van beide partijen op specifieke onderdelen naadloos op elkaar aansluit.

Martijn Hakstege, CEO Tesorion: “Dit is echt een geweldige stap voor Tesorion. De filosofie van Kahuna: het geloof dat een succesvolle cybersecuritystrategie moet bestaan uit het zijn van een one-stop-shop voor je klant, sluit perfect aan bij die van Tesorion. Door deze overname kunnen onze klanten profiteren van een aantal synergievoordelen. Juist omdat de markt op zoek blijft naar relevante totaalaanbieders die een volledig en gemanaged securityportfolio kunnen bieden, zien wij door deze overname een win-winsituatie voor onze klanten.”

Daniel van Slochteren, CEO Kahuna: “Samen sta je sterker, precies daarom vonden wij in Tesorion de juiste partij om mee verder te gaan. Vol passie zijn wij op internationaal niveau gaan groeien. Nu is het tijd voor de volgende stap. Het portfolio van Tesorion en Kahuna vult elkaar op specifieke onderdelen perfect aan. Kortom een groeizame combinatie waarmee wij ook onze klanten van dienst kunnen zijn.”

Na deze overname gaat Kahuna over in Tesorion. Tesorion blijft, ook na de overname, een 100% Nederlands bedrijf met meer dan 180 cybersecurity-experts.

Lees ook
Wegwijs worden in managed detection & response ondanks de vage definities

Wegwijs worden in managed detection & response ondanks de vage definities

Het toenemende dreigingslandschap stelt organisaties voor enorme uitdagingen. Security-teams worden overladen met meldingen, die elke melding afzonderlijk moet analyseren. Ook moeten organisaties 24/7 dreigingsdetectie en incidentenrespons paraat hebben. Dit allemaal vergt veel mankracht, dat vaak niet beschikbaar is. Managed detection & response (MDR)...

Moderne security-incidenten vragen om gedegen planning en steun van het management

Moderne security-incidenten vragen om gedegen planning en steun van het management

De afgelopen maanden stond de schimmige wereld van cybercriminaliteit weer volop in de schijnwerpers. Allerlei incidenten, van de cyberaanval op Colonial Pipeline tot het datalek bij vleesverwerker JBS, lijken erop te wijzen dat 2021 het jaar wordt waarin cybercriminelen definitief de mainstream bereiken. En ze weten van geen ophouden. Ik spreek dagelijks...

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Sinds begin september 2021 volgen onderzoekers van Proofpoint nieuwe malware-campagnes van de financieel gedreven cybercriminele groep TA505. De campagnes, die gericht zijn op allerlei sectoren, begonnen in eerste instantie slechts met een klein aantal e-mailaanvallen. Eind september nam het volume toe, wat resulteerde in tienduizenden tot honderdduizenden...