Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Tesorion-400300

Cybersecurityspecialist Tesorion neemt haar branchegenoot Kahuna over. Door deze overname ontstaat de grootste zelfstandige full service cybersecurityspeler in Nederland, die haar grootzakelijke, mid-market en overheidsklanten een volledig portfolio en nog betere dienstverlening kan bieden. De overname past in de strategische groeiambitie van Tesorion om dé Managed Security Service Partner voor de mid-market te zijn.

Uiteraard met focus om haar klanten met passende dienstverlening te helpen het hoofd te bieden aan alle mogelijke cybersecurity-uitdagingen. De klanten van Tesorion en Kahuna kunnen optimaal profiteren van deze overname, doordat de dienstverlening van beide partijen op specifieke onderdelen naadloos op elkaar aansluit.

Martijn Hakstege, CEO Tesorion: “Dit is echt een geweldige stap voor Tesorion. De filosofie van Kahuna: het geloof dat een succesvolle cybersecuritystrategie moet bestaan uit het zijn van een one-stop-shop voor je klant, sluit perfect aan bij die van Tesorion. Door deze overname kunnen onze klanten profiteren van een aantal synergievoordelen. Juist omdat de markt op zoek blijft naar relevante totaalaanbieders die een volledig en gemanaged securityportfolio kunnen bieden, zien wij door deze overname een win-winsituatie voor onze klanten.”

Daniel van Slochteren, CEO Kahuna: “Samen sta je sterker, precies daarom vonden wij in Tesorion de juiste partij om mee verder te gaan. Vol passie zijn wij op internationaal niveau gaan groeien. Nu is het tijd voor de volgende stap. Het portfolio van Tesorion en Kahuna vult elkaar op specifieke onderdelen perfect aan. Kortom een groeizame combinatie waarmee wij ook onze klanten van dienst kunnen zijn.”

Na deze overname gaat Kahuna over in Tesorion. Tesorion blijft, ook na de overname, een 100% Nederlands bedrijf met meer dan 180 cybersecurity-experts.

Lees ook
Iraanse cybercriminele groep TA456 richt zich met social media-persona “Marcella Flores” op militaire doelwitten

Iraanse cybercriminele groep TA456 richt zich met social media-persona “Marcella Flores” op militaire doelwitten

Onderzoekers van Proofpoint hebben een social engineering- en malware-campagne geïdentificeerd die jaren heeft geduurd en is opgezet door TA456, een cybercriminele groep die banden heeft met de Iraanse staat.

LANCOM breidt firewall-portfolio voor mkb-bedrijven uit met nieuw rackmount-model UF-360

LANCOM breidt firewall-portfolio voor mkb-bedrijven uit met nieuw rackmount-model UF-360

LANCOM Systems, de Duitse netwerkleverancier, breidt zijn aanbod van rackmount-firewalls voor het midden- en kleinbedrijf uit. De nieuwe LANCOM R&S Unified Firewall UF-360 is een krachtige alles-in-één-oplossing voor effectieve cybersecurity. De firewall combineert geavanceerde cybersecurity-technologieën, zoals Unified Threat Management (UTM), met...

Bitdefender introduceert nieuwe generatie Endpoint Detection & Response-oplossing met eXtended EDR (XEDR)

Bitdefender introduceert nieuwe generatie Endpoint Detection & Response-oplossing met eXtended EDR (XEDR)

Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, introduceert vandaag eXtended EDR (XEDR). Deze nieuwe generatie Endpoint Detection & Response-oplossing voegt gegevensanalyse en correlatie van beveiligingsgebeurtenissen toe op alle endpoints aan Bitdefender Endpoint Detection & Response (EDR)