Cybersecurity Expert Fox-IT en opleider Security Academy bundelen krachten

FOX-IT

Security Academy en Fox-IT gaan samenwerken in het aanbieden van opleidingen op het gebied van cyber security. De visies van beide gerenommeerde aanbieders (“Praktisch toepasbare kennis” en “For a more secure society”) sluiten goed aan bij de behoefte aan hoogwaardig opgeleide professionals.


Per 1 februari is begonnen met het openstellen van elkaars portfolio aan de bestaande relaties en de markt. Daarnaast zullen experts van Fox-IT worden ingezet bij de cursussen van de Security Academy.


In een volgende fase zullen beide opleidingsportfolio’s worden geïntegreerd en nieuwe cursusonderwerpen en -titels worden geïntroduceerd.


De behoefte in de markt aan goed opgeleide deskundigen groeit met de toenemende afhankelijkheid van IT en de dreigingen die onder meer door cybercriminaliteit ontstaan. De samenleving is gediend met een breed en specialistisch aanbod, waarbij de kennis wordt overgedragen door experts met praktijkervaring én didactische kwaliteiten.


Hans Valkenhoff (Manager Academy bij Fox-IT): “Wij zijn blij met deze bundeling van krachten. De schaalbaarheid en slagkracht van Security Academy is een goede basis om onze experts optimaal in te zetten om de maatschappij veiliger te maken. Met hen kunnen we onze expertise maximaal benutten”.
Rick Strijbos (Managing Director bij Security Academy): “Vanuit onze visie dat experts uit de praktijk de beste leermeesters zijn, zijn wij ontzettend blij met deze samenwerking. Fox-IT heeft top-experts en wij hebben veel opleidingservaring op verschillende niveaus in huis. De bundeling van deze krachten geeft de markt wat er nu nodig is: Top-deskundigen voor wie kennis delen een roeping is. Zo kunnen we voldoen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige praktisch toepasbare kennis.”

Lees ook
Wireshark Training April 2024

Wireshark Training April 2024

Als Wireshark University Certified Training Partner, sponsor van Wireshark Foundation en SharkFest Europe, organiseert SCOS Training de onderstaande training in Amsterdam/Hoofddorp

Fortinet lanceert Fortinet Advisor, een generative AI assistant

Fortinet lanceert Fortinet Advisor, een generative AI assistant

Fortinet voegt een nieuwe oplossing toe aan zijn aanbod van ruim 40 door AI ondersteunde security-producten. Het gaat om Fortinet Advisor, een generative AI (GenAI) assistant. Fortinet Advisor maakt momenteel deel uit van FortiSIEM, de security information & event management (SIEM)-oplossing van Fortinet, en FortiSOAR, zijn security orchestration,1

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.