Cyber Defence Awareness Training: medewerkers zijn de beste verdediging tegen online aanvallen

G DATA Software kondigt een nieuw e-learning portfolio aan voor security awareness training. De Cyber Defence Academy bestaat uit meer dan 30 verschillende online cursussen die organisaties kunnen toepassen om hun medewerkers te trainen. 

"Als u een bedrijf effectief wilt beschermen tegen cyberaanvallen, moet u personeel onderdeel maken van de eerste verdedigingslinie. Onze cyber awareness trainingen combineren meer dan 30 jaar deskundige kennis met de nieuwste leermethoden. Bovendien kunt u door deel te nemen aan de Cyber Defence Academy aantonen dat uw organisatie compliant is zonder hier veel inspanningen voor te verrichten," zegt Kai Figge, oprichter en Director van G DATA.

Screenshot-G-DATA-Cyber-Defense-Awareness-Training-615x406

Technische maatregelen ter bescherming tegen cyberaanvallen zijn slechts één onderdeel van een IT-beveiligingsstrategie. Een ander belangrijk element is de medewerker zelf De trainingen van de G DATA Cyber Defence Academy zijn daarom ontwikkeld om menselijke fouten te voorkomen. Er is tenslotte slechts één persoon nodig die zonder nadenken een  kwaadaardige e-mailbijlage opent, waardoor een compleet netwerk wordt geïnfecteerd.

E-learning trainingen

De Cyber Defence Academy behandelt uiteenlopende onderwerpen op het gebied van IT-beveiliging, bijvoorbeeld over hoe om te gaan met phishing e-mails of social engineering. In meer dan 30 cursussen worden de nieuwste leermethoden gebruikt om kennis over te dragen waarbij zowel video als tekst wordt gebruikt. Dankzij de kracht van herhaling en het systematisch bijhouden van het leerniveau, blijft het gewenste gedrag bij de deelnemers top-of-mind en wordt er gewerkt naar een positieve beveiligingscultuur. Bovendien is kennisniveau meetbaar voor zowel het personeel als HR- en IT-managers. Bepaal waar de schoen wringt

Voordat de training begint, kunnen IT- en HR-managers een kennistest uitvoeren om te bepalen waar de meest urgente trainingsbehoeften zich bij het personeel bevinden. Dit maakt duidelijk welke onderwerpen eerst moeten worden aangepakt. Bovendien kunnen deelnemers alle cursussen in hun eigen tempo afronden.

Meer informatie over de Cyber Defence Academy kunt u vinden via: https://www.gdata.be/bedrijven/security-awareness-training