Cryptshare en Spryng kondigen samenwerking aan

Spryng-700

SMS gateway provider Spryng en Cryptshare, maker van versleutelde communicatie oplossingen, zijn verheugd om hun nieuwe technologische samenwerking aan te kondigen. Door de SMS-gateway te verbinden met Cryptshare zijn wachtwoorden voor versleutelde e-mails en bestanden op een gebruiksvriendelijke manier via SMS te verzenden. Beide bedrijven zijn ISO 27001 gecertificeerd en stellen hoge eisen aan de beveiliging van persoonsgegevens. De samenwerking op basis van gecertificeerde veiligheidsnormen schept vertrouwen. Met name in specifieke industrieën zoals de medische technologie of de publieke sector.

Cryptshare AG ontwikkelt software oplossingen voor bedrijven voor het optimaliseren en beveiligen van e-mailverkeer, belangrijke gegevensoverdracht en de uitwisseling van grote bestanden. Een snel en betrouwbaar SMS-platform is belangrijk voor de uitwisseling van wachtwoorden bij het versturen van gecodeerde berichten en bestanden. Spryng's SMS-gateway biedt snelheid en betrouwbaarheid voor het verzenden van dergelijke SMS-berichten. Een van de redenen waarom Cryptshare onlangs een partnerschap is aangegaan met Spryng is om een optimale SMS-dienstverlening aan haar klanten te bieden.

"Dankzij de SMS-gateway van Spryng kan een wachtwoord binnen enkele seconden zijn afgeleverd. Zonder dat de gebruiker zich daar zorgen over hoeft te maken. Met Spryng hebben we ook een partner gevonden die, net als wij, veel belang hecht aan de beveiliging van vertrouwelijke gegevens", legt Ingrid Hagen, CSO van Cryptshare AG, uit.

ISO 27001 gecertificeerde beveiliging

Informatie en gegevens behoren vandaag de dag tot het meest waardevolle bezit van bedrijven. Zowel Cryptshare als Spryng zijn gecertificeerd volgens de wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging ISO 27001. Deze certificering geeft de bevestiging aan de klanten dat alle nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om de veiligheid van hun gegevens, tijdens het transport te allen tijde en zonder onderbreking, te garanderen.

Spryng kijkt uit naar de toekomstige samenwerking, die niet alleen gekenmerkt wordt door elkaars expertise en diensten. CEO, Marc Rottinghuis van Spryng. "We zijn er erg trots op dat we Cryptshare kunnen verwelkomen in ons partnernetwerk, omdat we dezelfde waarden delen als het gaat om informatiebeveiliging. Als SMS aanbieder met oorsprong in de gezondheidszorg weten we hoe we met informatiebeveiliging moeten omgaan en deze volgens de hoogste beveiligingsstandaarden moeten implementeren. Door samen te werken met Cryptshare kunnen we de bescherming van de gegevens van onze klanten naar een hoger niveau tillen".

Lees ook
CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.