Conscia ontvangt World-class Workplace keurmerk

werkplek-computer-desktop-bureau-ante-vekic

Conscia heeft het World-class Workplace keurmerk ontvangen. Organisaties kunnen dit keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers en de organisatie boven het gemiddelde scoort van het land of de sector die voor deze organisatie van toepassing is. De World-class Workplace score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Het keurmerk komt onafhankelijk tot stand en is niet te koop.

Marcel Cappetti, CEO van Conscia: “Het World-class Workplace keurmerk laat zien dat we als werkgever in nauw contact staan met onze medewerkers en dat we hun potentieel goed benutten om hen zelf en onze organisatie verder te brengen. Erg belangrijk, want we zijn teamspelers en we willen onze positie in een snel veranderende markt verder uitbouwen. Dan zijn betrokkenheid en bevlogenheid cruciaal en op dat vlak scoren onze medewerkers uitstekend!”

Voor het verkrijgen van het keurmerk heeft Conscia een World-class Workplace Scan uitgevoerd. 66% van Conscia’s 200 medewerkers heeft zijn mening gegeven over het werkgeverschap van Conscia. Het resultaat is een score van 8,0 (op een schaal van 10), bijna een punt hoger dan het gemiddelde van organisaties in Nederland.

Conscia heeft bovendien de zeer hoge employer Net Promotor Score (eNPS) bereikt van 43,5%, significant hoger dan de eNPS van veel andere organisaties in de zakelijke dienstverlening die aan de World-class Workplace Scan hebben meegedaan. Ook de score voor bevlogenheid & betrokkenheid van de werknemers is met 61,7% bijzonder hoog en komt dicht in de buurt van Nederlandse bedrijven die tot de top behoren op dit vlak.

World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Het keurmerk wordt toegekend door Effectory, een bedrijf dat feedback en ideeën van medewerkers inzichtelijk maakt voor hun organisaties.

Over Conscia

Conscia is een Network of Knowledge en een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in cybersecurity, IT-infrastructuuroplossingen en managed services. Als trusted advisor streeft Conscia ernaar om de bedrijfskritische IT-infrastructuur van klanten te ondersteunen voor de gehele waardeketen van ontwerp, implementatie, operatie en optimalisatie. Deze ambitie wordt ondersteund door diepgaande technische competenties en inzichten, die worden weergegeven via een uniek klantportaal. Dit vormt ook de basis voor de beste klantervaring en de hoogste klanttevredenheid in de sector. Een ander strategisch doel voor Conscia is om de meest aantrekkelijke werkplek te zijn voor getalenteerde IT-infrastructuurspecialisten in Europa.

Momenteel heeft Conscia Group meer dan 750 medewerkers in zes landen (Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland en Slovenië), met een jaaromzet van ongeveer 335 miljoen euro. Conscia Nederland is gevestigd in Gouda en heeft 200 werknemers. Voor meer informatie: www.conscia.com/nl/.

 

Lees ook
CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.