Commvault leider in Gartner Magic Quadrant

commvault400300

Commvault, leverancier van intelligente datadiensten voor on premises-, cloud- en SaaS-omgevingen, maakt vandaag bekend dat het door Gartner is gepositioneerd als een "Leader" in het recente rapport: "2022 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions."

IT-organisaties en bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen zoals ransomware-aanvallen, een wildgroei aan data, toenemende beveiligingsrisico's en resourcebeperkingen. Daarom hebben ze oplossingen nodig die niet alleen bescherming bieden tegen deze bedreigingen, maar ze ook detecteren voordat deze plaatsvinden. Daarom wenden klanten zich tot Commvault om risico's te beperken met geïntegreerde software en SaaS-oplossing voor bescherming tegen ransomware. Daarnaast heeft Commvault zijn portfolio uitgebreid met Threatwise™, dat klanten uitgebreide end-to-end proactieve en responsieve bescherming tegen ransomware biedt.


Volg deze link om het 2022 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions rapport te lezen: https://www.commvault.com/itleaders.

Volg deze link om het volledige bericht van Commvault te lezen: https://www.commvault.com/news/a-leader-for-11th-consecutive-year-in-gartner-magic-quadrant