Commvault breidt Intelligent Data Management-portfolio uit

commvault-logo-600

Commvault, leverancier van bedrijfssoftware voor het beheer van gegevens in omgevingen in de cloud en op locatie, maakt de beschikbaarheid bekend van nieuwe toevoegingen aan zijn Intelligent Data Management-portfolio. Het gaat om Commvault Disaster Recovery, Commvault Backup & Recovery en Commvault Complete Data Protection. Deze nieuwe oplossingen vereenvoudigen het databeheer en zijn geoptimaliseerd voor de cloud.

“Disaster recovery is van levensbelang voor moderne ondernemingen, of hun data zich nu op locatie, in de cloud of een combinatie daarvan bevindt”, zegt Christophe Bertrand, senior analist bij de Enterprise Strategy Group. “Uit ons recent onderzoek blijkt dat organisaties striktere service level agreements dan ooit hanteren op het gebied van disaster recovery. Dit is te wijten aan het toenemende aantal bedreigingen, variërend van natuurrampen tot ransomware. Waar het op neerkomt, is dat organisaties ervoor moeten zorgen dat ze hun data snel en betrouwbaar kunnen herstellen met minimaal of geen verlies. Dit is een probleem waar IT-professionals mee zitten en Commvault biedt de oplossing.”

Bedrijfscontinuïteit waarborgen met Commvault Disaster Recovery

Commvault Disaster Recovery biedt organisaties de mogelijkheid om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en de herstelbaarheid van data binnen omgevingen op locatie en in de cloud te verifiëren. De oplossing maakt dit mogelijk met gestroomlijnde en geautomatiseerde orchestration van de disaster recovery, flexibele replicatie en geverifieerde herstelgereedheid. Commvault Disaster Recovery biedt ondersteuning voor Microsoft Azure VMware Solution, VMware Cloud in AWS, Google Cloud VMware Engine en de Oracle Cloud VMware Solution. Organisaties kunnen daarmee zorgen voor replicatie tussen omgevingen op locatie en in de cloud om alle aspecten van disaster recovery af te timmeren.

"De veerkracht van bedrijven is gebaseerd op het combineren van continue toegang tot bedrijfskritische cloud-resources met de mogelijkheid om downtime te minimaliseren en digitale middelen beter te beschermen", zegt Kristen Edwards, directeur, Technology Alliance Partner Program, VMware. "Door gebruik te maken van Commvault met VMware Cloud op AWS kunnen klanten de risico's effectiever beperken en hun organisaties beter beveiligen om grote bedrijfsstoringen te helpen voorkomen.”

 

Data beschermen en herstellen op locatie, in de cloud en in hybride omgevingen

Commvault Complete Data Protection combineert Commvault Backup & Recovery en Commvault Disaster Recovery tot één oplossing voor databescherming die de bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid van alle workloads waarborgt.

“Bij Commvault innoveren we voortdurend. Dat doen we om het leven van onze klanten er eenvoudiger op te maken, hun data te beschermen en intelligente producten en diensten voor databeheer af te leveren”, zegt Ranga Rajagopalan, vice president Products bij Commvault. “Met de oplossingen die vanaf vandaag beschikbaar zijn kunnen klanten beginnen met de diensten voor databeheer die ze vandaag nodig hebben en de mogelijkheden op dit gebied naadloos uitbreiden zodra die behoefte zich voordoet. En tegelijkertijd kunnen ze kosten van het gebruik van de cloud stroomlijnen.”

Meer informatie over het aanbod van Intelligent Data Management-oplossingen van Commvault is hier beschikbaar.

Lees ook
Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Softwarebedrijf Citrix heeft beveiligingsupdates uitgebracht voor kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC, die vroeger bekend stonden als Citrix Gateway en Citrix ADC. Eén van de kwetsbaarheden, met kenmerk CVE-2023-4966, wordt actief misbruikt en krijgt een CVSS-score van 9,4. Dit betekent dat het om een zeer kritieke kwetsbaarheid g1

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.