BlackBerry neemt WatchDox over

BlackBerry neemt het beveiligingsbedrijf WatchDox over. Dit bedrijf levert een dienst waarmee data in de cloud kan worden beveiligd. Het is niet bekend welk bedrag BlackBerry voor WatchDox heeft betaald.

WatchDox levert software voor het veilig synchroniseren en delen van data die geschikt zijn voor ieder soort bedrijf. Het bedrijf lanceert eind vorig jaar nog een oplossing waarmee gebruikers gevoelige data op apparaten kunnen opsporen en laten beveiligen. Dit voorkomt dat gevoelige data aan de aandacht van gebruikers ontglipt en buiten hun weten om slecht beveiliging op een apparaat blijft staan.

BlackBerry neemt WatchDox nu dus over. Het bedrijf wil de technologie van WatchDox als dienst toevoegen aan BlackBerry Enterprise Service 12 (BES12).

Lees ook
Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.