Beyond Identity en Ignition Technology kondigen strategische distributie-overeenkomst aan

Beyond Identity check gelekte wachtwoorden-700.jpg

Beyond Identity, leverancier van wachtwoordloze oplossingen voor identiteitsbeheer, is een strategisch partnership aangegaan met Ignition Technology voor de distributie van de oplossingen van Beyond Identity via het uitgebreide netwerk aan IT-resellers en MSSP’s in de Nordics en de Benelux.

 

Ransomware-aanvallen nemen de laatste tijd sterk toe en verdubbelden in eerste helft van 2021 zelfs in vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden. Wachtwoorden zijn de belangrijkste oorzaak van ransomware-aanvallen en andere inbreuken in databases en gestolen inloggegeven zijn de oorzaak van 85% van alle cyberaanvallen. Beyond Identity lost dit op door wachtwoorden volledig te elimineren als authenticatie-methode. Als wachtwoorden niet gebruikt kunnen worden voor authenticatie, kunnen organisaties alle op inloggegevens gebaseerde aanvallen buiten de deur houden.

Organisaties kunnen met het platform van Beyond Identity zonder het gebruik van wachtwoorden toch de identiteiten van gebruikers verifiëren, het vertrouwen bevestigen en op risico’s gebaseerde toegangscontroles instellen. De oplossing maakt een einde aan de afhankelijkheid van wachtwoorden en verbindt gebruikersidentiteiten en apparaten door middel van asymmetrische cryptografie. Dat is dezelfde bewezen, veilige en schaalbare technologie die dagelijks biljoenen transacties via internet beschermt. Beyond Identity trekt de vertrouwensketen van TLS (de moderne versie van SSL) door naar eindgebruikers en hun apparaten. Hierdoor is het mogelijk om apparaten te verbinden aan een identiteit en dat maakt wachtwoorden overbodig.

”We zijn verheugd om samen te werken met Ignition Technology in de Nordics en de Benelux”, zegt Juha Hakava, Regional Director Nordics bij Beyond Identity. “Zij zijn de juiste keuze vanwege de bewezen staat van dienst in het leveren van oplossingen voor IT-security en Identity & Access Management (IAM). Net zoals wij zien zij enorme kansen in deze markt en verwachten zij dat de markt voor dergelijke oplossingen snel zal groeien. We zullen er samen de schouders onder zetten zodat Beyond Identity in Noord-Europa een erkende leider wordt op het gebied van wachwoordloze authenticatie.”

De implementatie van Beyond Identity’s oplossing is en enkele uren gerealiseerd en integreert met alle belangrijke single sign-on (SSO)-oplossingen.

“Ignition Technology is een gespecialiseerde distributeur van IT-beveiligingsoplossingen voor de SaaS-omgeving”, zegt Marko Lindstedt, Sales Director van Ignition Technologies NEUR. “We richten ons op het helpen van onze partners in het verkoopkanaal bij het verzilveren van de kansen in de markt met toonaangevende nieuwe technologieën. We hebben veel ervaring in IAM-oplossingen en we zien een toenemende vraag naar oplossingen voor authenticatie die de verdediging van onze klanten helpen versterken en waarmee zij de risico’s kunnen verminderen die wachtwoorden met zich meebrengen. We zijn blij met de samenwerking met Beyond Identity. Hun geavanceerde wachtwoordloze platform en oplossingen van wereldklasse zijn een mooie aanvulling op het aanbod waarmee wij marktleider zijn en we kijken ernaar uit om met hun getalenteerde en superieure team samen te werken in de Noord-Europese markt.”

“Het verkoopmodel van Beyond Identity in EMEA draait voor 100% om het verkoopkanaal. Nu we de belangrijkste mensen aan boord hebben en ons Europese datacenter operationeel is, is het tijd voor ons om samen te werken met onze partners aan de groei van de markten in de Nordics en de Benelux”, aldus Juha Hakava.

Meer over
Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Visiepaper Tesorion AI in Cybersecurity

Visiepaper Tesorion AI in Cybersecurity

In de paper Artificial Intelligence in Cybersecurity lees je meer over onderwerpen als FraudGPT, ShadowAI, geavanceerde GenAI Phishing en het gebruik van deepfakes in social engineering tactieken.

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1