Barracuda komt met nieuwe abonnementen voor detectie en herstel van e-maildreigingen voor Office 365-gebruikers

Barracuda-400300

Barracuda’s nieuwe e-mailsecurity abonnementen bieden een combinatie van dreigingspreventie, op API gebaseerde detectie en respons, met mogelijkheden voor gegevensbescherming en compliance Barracuda Networks komt met drie nieuwe e-mailsecurity abonnementen die kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van klanten.

De complete oplossingen van Barracuda combineren gateway- en op API-gebaseerde AI-technologie om dreigingen te detecteren en te verhelpen. Ook kunnen bedrijven hiermee het risico verkleinen dat een aanval succesvol is, door direct en automatisch ervoor te zorgen dat gebruikers om e-mails die als risicovol zijn gemarkeerd, te bekijken of te openen.  

 

 

Recente aanvallen hebben aangetoond dat de ingebouwde security van Office 365 alleen niet voldoende is en dat oplossingen van derden nodig zijn om klanten optimaal te beschermen. Gartner zegt: “Microsoft Defender voor Office 365 (MSDO) biedt een breed scala aan mogelijkheden voor e-mailsecurity, maar gezien de toename van Business E-mail compromise (BEC), accountovernames en andere geavanceerde aanvallen, worden sommige kwaadaardige e-mails vaak gemist door MSDO, en in feite door alle andere e-mailgateway-oplossingen.

Daarom moeten organisaties sterk overwegen om oplossingen van derden te integreren, om hun capaciteiten op het gebied van e-mail security te versterken. Afgezien van traditionele gateway-oplossingen, zouden bedrijfsverantwoordelijken op het gebied van security en risk management oplossingen op basis van API’s moeten evalueren, die als een extra securitylaag fungeren”(1).  

“Het dreigingslandschap is geëvolueerd en, in combinatie met het gebrek aan securitytalent waar de meeste bedrijven mee te maken hebben, is bescherming tegen deze dreigingen uiterst complex. Barracuda Email Protection biedt klanten volledige bescherming, door de combinatie van gateway-security, op API-gebaseerde inbox-verdediging, incident respons, gegevensbescherming en training van eindgebruikers”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux bij Barracuda. “Barracuda was de eerste die een ‘API-aanpak’ introduceerde voor bescherming tegen imitatie en phishing, waarbij we gebruikmaken van AI en machine learning. Die voorsprong versterken we nu met onze combinatie van gateway- en op API-gebaseerde AI-technologie om e-maildreigingen in real-time te detecteren en te verhelpen voor Office 365-gebruikers.”  

Barracuda biedt klanten een reeks geïntegreerde en gevalideerde mogelijkheden om hun mensen en bedrijf te beschermen, waaronder:  

  • Threat Prevention: voorkom dat aanvallen slagen, met een combinatie van e-mailgateway security, op API-gebaseerde inbox security en web security.
  • Detectie en respons na aflevering van e-mails: identificeer en beperk de impact van dreigingen die de inbox van gebruikers bereiken, met geautomatiseerde respons en trainingen om het securitybewustzijn van gebruikers te vergroten.
  • Gegevensbescherming: zorg voor compliance en blijf productief tijdens downtime. Maak een back-up van belangrijke Office 365 e-mail en gegevens, voor gemakkelijk herstel van malware-aanvallen of gegevensverlies.
  • Geautomatiseerde workflows: creëer eenvoudig workflows op maat om de respons op incidenten volledig te automatiseren.
  • SIEM/SOAR/XDR-integraties: publieke API's voor integratie met platforms van derden maken een ​​naadloze en consistente respons op security-events mogelijk.
  • Barracuda Data Inspector: gegevensclassificatie helpt om gevoelige gegevens zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII) of malware te vinden.

Volgens een testrapport van SE Labs dat op 17 november 2021 werd gepubliceerd, bieden de e-mailsecurity oplossingen van Barracuda het beste niveau van detectie van kwaadaardige dreigingen. SE Labs voerde uitgebreide tests uit van topaanbieders van e-mailsecurity en hun vermogen om verschillende soorten dreigingen te detecteren, waaronder phishing, social engineering, Business E-mail Compromise (BEC) en fraude. Barracuda kwam als beste uit de bus en werd in het SE Labs-rapport erkend als ‘Beste e-mailsecurity service’. Download hier het volledige rapport hier: De nieuwe e-mailsecurity abonnementen van Barracuda zijn per direct beschikbaar voor klanten en partners, met de volgende niveaus:

  • Advanced: e-mailgateway, bescherming tegen imitatie en phishing, en automatisch herstel.
  • Premium: alles van Advanced, plus incident respons, domeinfraudebescherming en DNS-filtering.
  • Premium Plus: alles van Premium, plus gegevensbescherming, data classificatie, archivering en awareness-training voor eindgebruikers.

 

Meer informatie: 

Meer over
Lees ook
Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Dikke kans dat je deze blog post niet op kantoor leest. Hybride werken is een blijvertje. Kortgeleden presenteerden tech-analisten van CCS Insights een onderzoek over wat personeel vindt van thuiswerken, over de toekomst van hybride werkplekken en over de gevolgen voor bedrijven die zich hier niet op voorbereiden. Het is zorgelijk dat sommige bedrijven...

TEHTRIS introduceert TEHTRIS OPTIMUS voor het mkb

TEHTRIS introduceert TEHTRIS OPTIMUS voor het mkb

TEHTRIS, leider op het gebied van automatische neutralisatie van cyberbedreigingen, introduceert TEHTRIS OPTIMUS. Dit is een nieuwe SaaS-oplossing, gericht op het het midden- en kleinbedrijf (mkb), die EDR (Endpoint Detection & Response) en NGAV (Next Generation Antivirus) combineert in één enkele tool. TEHTRIS OPTIMUS is eenvoudig te gebruiken en maakt...

Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys voegt vandaag Advanced Remediation toe aan het Qualys Cloud Platform. Organisaties kunnen door deze geavanceerde herstelopties, naast het patchen van besturingssystemen en applicaties van derden en het implementeren van aangepaste software, nu ook misconfiguraties van IT-middelen verhelpen.