AXS Guard en ReaQta sluiten strategisch partnerschap

ReaQta-AXSGuard-PR-800500

 

All-in-one cyberbeveiligingsplatform AXS Guard en toonaangevende leverancier van endpoint security solution provider ReaQta kondigen met trots een nieuw gezamenlijk partnerschap aan om organisaties in België beter te organisaties in België te beschermen te midden van het huidige complexe bedreigingslandschap.

Met opkomende bedreigingen die worden uitgevoerd door cyberaanvallers die bedreven zijn in het lokaliseren van zwakke plekken, moeten organisaties investeren in robuuste actieplannen voor cyberbeveiliging, of riskeren ze grote verliezen zoals financieel verlies, reputatieschade en zelfs wettelijke boetes als gevolg van inbreuken en exfiltratie.

ReaQta-Hive is door Gartner uitgeroepen tot een 2020 Cool Vendor in Network and Endpoint Security. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn gepatenteerde NanoOS™-technologie die het endpoint buiten het besturingssysteem om beschermt. Zo blijven de endpoints onzichtbaar voor, en gevrijwaard van, malware en aanvallers.

Alex Ongena, oprichter en algemeen directeur van AXS Guard voegt toe: "Al 25 jaar ontwikkelen we AXS Guard ontwikkeld als een betaalbare, modulaire en complete one-stop shop die een algehele beveiligingsoplossing biedt voor de beveiliging van netwerk-, mail- en webverkeer. Wij zorgen voor veilige toegang tot het centrale netwerk van en naar externe locaties en we garanderen een hoge beschikbaarheid om de productiviteit te waarborgen. Gecombineerd met onze uitstekende diensten zijn wij in staat om zowel de eindgebruiker als zijn partner te ontzorgen. Door EDR te integreren in ons aanbod kunnen we nog een extra laag van cybergevaren beveiligen."

Peter Verheyen, zaakvoerder van SCS-IT Solutions (al vele jaren AXS Guard partner, gevestigd in Heusden-Zolder (B)) was een vroege adopter van de EDR toevoeging in AXS Guard. Hij zegt: "Na een eerste test hebben we onmiddellijk beslist om ten minste al onze servers bij de klant uit te rusten met deze EDR-agenten uit te rusten. Er zijn tegenwoordig gewoon te veel onbekende gevaren en we zijn er nu zeker van dat wanneer een softwarekwetsbaarheid wordt misbruikt (zoals onlangs het geval was met de Exchange Server bedreiging) een automatische bescherming in werking treedt."

Meer over
Lees ook
TEHTRIS en Nomios breiden partnerschap uit naar de Benelux

TEHTRIS en Nomios breiden partnerschap uit naar de Benelux

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft een nieuw partnerschap getekend met Nomios, een Europese leverancier van oplossingen en diensten voor cybersecurity en veilige netwerken.

Inzichten uit de wereld van cybersecurity: maak security awareness topprioriteit

Inzichten uit de wereld van cybersecurity: maak security awareness topprioriteit

Het is onbetwistbaar dat cybersecurity voor alle organisaties en sectoren noodzakelijk is. De toenemende digitalisering binnen het bedrijfsleven en de overheid biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden en kansen, het zorgt ook voor nieuwe kwetsbaarheden. Een fabrikant die binnen zijn toevoerketen IoT-apparaten met het internet verbindt, verleent hier1

Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks werken samen aan cloud-native managed SASE

Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks werken samen aan cloud-native managed SASE

Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks (NASDAQ: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, bundelen hun krachten. Samen brengen zij een managed Secure Access Service Edge (SASE)-oplossing op de markt die voldoet aan de meest veeleisende netwerk- en beveiligingseisen van zakelijke klanten, met sterke prestatie1