ASUS en Ontrack helpen klanten bij gegevensverlies

Ontrack en ASUS Benelux zijn een samenwerking gestart. Dankzij de samenwerking kan ASUS meerwaarde bieden aan zijn klanten en ondersteuning geven als er gegevens verloren gaan door bijvoorbeeld brand- of waterschade.

Ontrack-300x71 Data wordt steeds belangrijker voor particulieren en organisaties omdat de hoeveelheid data die we verzamelen exponentieel groeit. We slaan niet alleen meer vertrouwelijke data op in de vorm van bestanden, maar laten ook steeds meer apparaten data verzamelen, opslaan en uitwisselen. Door in te spelen op deze ontwikkelingen kan ASUS klanten ondersteunen als er ze hun gegevens verloren hebben. Bovendien kunnen klanten, bij aanschaf van een Zenbook, Zenbook S of Vivobook Pro, eenmalig gratis gebruik maken van Ontrack Data Protection Service. Deze actie is onderdeel van de Back to Reality 2018 campagne van ASUS.

Klanten kunnen gebruik maken van de service indien de volgende oorzaken van dataverlies zich voordoen: vuur, vloeistoffen, mechanische schokken of vervorming, elektronicaprobleem, blikseminslag, elektrische storingen, slijtage, onjuist gebruik van het opslagapparaat, per ongeluk documenten verwijderen, formatteren van opslagmedia, virussen of andere malware, crashen harde schijf, software storing, bugs of storingen tijdens het installeren bij het updaten van hardware of software.

“Als toonaangevende computerfabrikant willen wij onze klanten de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Het bieden van een extra data recovery service voor als er gegevens verloren gaan hoort hier ook bij”, aldus Rodney Voogel, Managing Director bij ASUS Benelux. “Dankzij Ontrack Data Protection gaan we verder in het ontzorgen van onze klanten en bieden we nu naast onze online back-up dienst, ASUS WebStorage, een extra laag bescherming aan. Op deze manier kunnen onze klanten in bijna alle gevallen hun verloren data terugkrijgen.”

"Particulieren en bedrijven slaan steeds vaker hun vertrouwelijke gegevens digitaal op en dit kan erg vervelende gevolgen met zich meebrengen”, aldus Jaap Jan Visser, Country Manager bij Ontrack Benelux. “Wij zijn er erg trots op dat ASUS ons het vertrouwen heeft gegeven om hun klanten te ondersteunen als er sprake is van dataverlies. Ontrack Data Protection Service beschikt over alle mogelijke middelen om gegevens van klanten te herstellen ongeacht de oorzaak achter het gegevensverlies.”

Meer over
Lees ook
Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks werken samen aan cloud-native managed SASE

Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks werken samen aan cloud-native managed SASE

Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks (NASDAQ: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, bundelen hun krachten. Samen brengen zij een managed Secure Access Service Edge (SASE)-oplossing op de markt die voldoet aan de meest veeleisende netwerk- en beveiligingseisen van zakelijke klanten, met sterke prestatie1

Orange en Netskope bundelen hun krachten op het gebied van carrier-class connectiviteit en SASE-diensten

Orange en Netskope bundelen hun krachten op het gebied van carrier-class connectiviteit en SASE-diensten

Orange Business Services, een wereldwijd bedrijf voor network-native digitale diensten, Orange Cyberdefense, een toonaangevende aanbieder van cybersecuritydiensten, en Netskope, een leider op het gebied van secure access service edge (SASE), werken samen om een nieuwe SSE-oplossing (Security Service Edge) te leveren die is geïntegreerd in het Oran1

Beyond Identity gaat samenwerking aan met GitLab

Beyond Identity gaat samenwerking aan met GitLab

Beyond Identity, aanbieder van phishing-bestendige multi-factorauthenticatie, en GitLab Inc., de maker van het One DevOps Platform, maken vandaag bekend dat zij een samenwerking zijn aangegaan. Een speciale integratie tussen hun platforms voorkomt dat mensen met kwade bedoelingen kwetsbaarheden in DevOps-omgevingen introduceren en minimaliseert de1