Anti-spamoplossingen blokkeren 99,4 procent van alle spam

spam

Anti-spam oplossingen blijken zeer effectief te zijn. Virus Bulletin heeft verschillende oplossingen aan een test onderworpen. Alle 18 geteste oplossingen bleken tenminste 99,4 procent van alle spam tegen te houden. Het verschil zit hem dan ook in het aantal valse positieve, de hoeveelheid e-mailberichten die onterecht als spam is aangemerkt.

Vijf verschillende oplossingen, BitDefender, Libra Esva, OnlyMyEmail, Sophos en ZEROSPAM, ontvangen de VBSpam+ award. Deze oplossingen maakte geen enkele fout bij het aanmerken van e-mail als spam en blokkeerde daarnaast tenminste 95,1 procent van alle spam. Tien andere anti-spamoplossingen kregen de VBSpam award toegewezen.

Drie oplossingen krijgen echter geen award aangezien zij te veel valse positieven hebben gegeven tijdens de test. Het gaat hierbij om Axway, Halon, en Net At Work.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1