Aerohive verscheept 500.000ste controlerloze wifi access point

De leverancier van op cloud gebaseerde mobiele netwerkoplossingen Aerohive Networks heeft de  500.000ste access point  uitgeleverd. In totaal zijn er in het afgelopen jaar 4000 nieuwe gebruikers in de zorgsector, bij winkelbedrijven en in het onderwijs bijgekomen.

In 2006 ontwikkelde Aerohive een draadloze LAN architectuur zonder centrale controler. Deze zogeheten Cooperative Control levert een veilig,  schaalbaar en beheerbaar wifi netwerk voor omgevingen waar hoge presaties worden vereist en waar men tevens waarde hecht aan de kosteneffectiviteit van de IT-investeringen.  Voorbeelden daarvan treffen we aan in de zorg, de detailhandel, de onderwijssector en bedrijven met een decentrale organisatiestructuur. De toegenomen populariteit van BYOD (Bring Your Own Device) en de uitrol van wifi binnen het bedrijfsleven heeft  de sterke stijging veroorzaakt in het aantal verscheepte Aerohive access points. In totaal telt de onderneming nu 11.500 gebruikers. wereldwijd. 

“In de afgelopen jaren is Aerohive gegroeid in haar rol organisaties in alle industrietakken te laten profiteren van de voordelen van de mobiele revolutie. De waarde van wifi is op bedrijfsniveau gebracht", zegt  David Greene, chief marketing officer, Aerohive Networks. 

   
Meer over
Lees ook
Over het hoe en waarom van Data Integriteit

Over het hoe en waarom van Data Integriteit

De hoeveelheid data die in organisaties omgaat is de laatste jaren enorm toegenomen en dat zal alleen maar groeien. Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van al die data in. Ze gaan aan de slag met Big Data en Business Intelligence tools om meer inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering.

LogRhythm en Getronics bieden samen nieuwe, omvattende SOC-oplossing

LogRhythm en Getronics bieden samen nieuwe, omvattende SOC-oplossing

LogRhythm, de drijvende kracht achter de security operations centers (SOC's) van vandaag, en Getronics, de wereldwijde IT-dienstenleverancier, versterken hun bestaande partnership. Daarbij wordt LogRhythm's toonaangevende SIEM-oplossing geïntegreerd in Getronics' wereldwijd managed-security-aanbod.

Extreme Networks traint 50.000 nieuwe cloud networking engineers voor de groeiende digitale economie

Extreme Networks traint 50.000 nieuwe cloud networking engineers voor de groeiende digitale economie

Extreme Networks, Inc, een cloudgedreven netwerkbedrijf, introduceert een nieuw wereldwijd initiatief voor iedereen die een (andere) loopbaan ambieert in de technologiesector: Extreme Academy Live. Extreme Academy Live is een acht weken durende training die vanaf 3 december 2020 gratis te livestreamen is.