Aerohive verscheept 500.000ste controlerloze wifi access point

De leverancier van op cloud gebaseerde mobiele netwerkoplossingen Aerohive Networks heeft de  500.000ste access point  uitgeleverd. In totaal zijn er in het afgelopen jaar 4000 nieuwe gebruikers in de zorgsector, bij winkelbedrijven en in het onderwijs bijgekomen.

In 2006 ontwikkelde Aerohive een draadloze LAN architectuur zonder centrale controler. Deze zogeheten Cooperative Control levert een veilig,  schaalbaar en beheerbaar wifi netwerk voor omgevingen waar hoge presaties worden vereist en waar men tevens waarde hecht aan de kosteneffectiviteit van de IT-investeringen.  Voorbeelden daarvan treffen we aan in de zorg, de detailhandel, de onderwijssector en bedrijven met een decentrale organisatiestructuur. De toegenomen populariteit van BYOD (Bring Your Own Device) en de uitrol van wifi binnen het bedrijfsleven heeft  de sterke stijging veroorzaakt in het aantal verscheepte Aerohive access points. In totaal telt de onderneming nu 11.500 gebruikers. wereldwijd. 

“In de afgelopen jaren is Aerohive gegroeid in haar rol organisaties in alle industrietakken te laten profiteren van de voordelen van de mobiele revolutie. De waarde van wifi is op bedrijfsniveau gebracht", zegt  David Greene, chief marketing officer, Aerohive Networks. 

   
Meer over
Lees ook
"Elk bedrijf kan gehackt worden"

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

Elk bedrijf, ongeacht de omvang, sector of branche, kan gehackt worden. Het idee dat alleen grote organisaties het doelwit zijn van hackers is een misvatting. Kleine en middelgrote bedrijven zijn vaak kwetsbaarder vanwege een gebrek aan beleid en expertise op het gebied van cybersecurity.

Waarom machine-identiteiten de sleutel zijn voor een veilige servicemesh?

Waarom machine-identiteiten de sleutel zijn voor een veilige servicemesh?

Ondanks toenemende macro-economische tegenwind blijven digitale transformaties kansen bieden. Cloudmigraties maken namelijk productiviteitsverbeteringen mogelijk en vergroten de flexibiliteit. Kubernetes is een belangrijk onderdeel geworden van deze initiatieven, omdat de verantwoordelijke teams daarmee meerdere clusters in multi-clouds kunnen imp1

Venafi integreert beheer machine-identiteiten met VMware Tanzu

Venafi integreert beheer machine-identiteiten met VMware Tanzu

VMware heeft het Venafi Control Plane voor het beheren van alle gebruikte machine-identiteiten geïntegreerd met Tanzu Service Mesh. Deze integratie biedt gebruikers van Tanzu de mogelijkheid om hun servicemesh te integreren met een vertrouwde certificeringsinstantie (CA) naar keuze, ter ondersteuning van Transport Layer Security (mTLS) tussen Kube1