Aerohive verscheept 500.000ste controlerloze wifi access point

De leverancier van op cloud gebaseerde mobiele netwerkoplossingen Aerohive Networks heeft de  500.000ste access point  uitgeleverd. In totaal zijn er in het afgelopen jaar 4000 nieuwe gebruikers in de zorgsector, bij winkelbedrijven en in het onderwijs bijgekomen.

In 2006 ontwikkelde Aerohive een draadloze LAN architectuur zonder centrale controler. Deze zogeheten Cooperative Control levert een veilig,  schaalbaar en beheerbaar wifi netwerk voor omgevingen waar hoge presaties worden vereist en waar men tevens waarde hecht aan de kosteneffectiviteit van de IT-investeringen.  Voorbeelden daarvan treffen we aan in de zorg, de detailhandel, de onderwijssector en bedrijven met een decentrale organisatiestructuur. De toegenomen populariteit van BYOD (Bring Your Own Device) en de uitrol van wifi binnen het bedrijfsleven heeft  de sterke stijging veroorzaakt in het aantal verscheepte Aerohive access points. In totaal telt de onderneming nu 11.500 gebruikers. wereldwijd. 

“In de afgelopen jaren is Aerohive gegroeid in haar rol organisaties in alle industrietakken te laten profiteren van de voordelen van de mobiele revolutie. De waarde van wifi is op bedrijfsniveau gebracht", zegt  David Greene, chief marketing officer, Aerohive Networks. 

   
Meer over
Lees ook
Zolder – een disruptieve nieuwkomer op de security markt

Zolder – een disruptieve nieuwkomer op de security markt

Sinds een paar maanden zijn er de Zoldersessions op YouTube waarmee het Nederlandse bedrijf Zolder.io dieper ingaat op actuele security ontwikkelingen en digitalisering in de brede zin. De video's waren een reden aan een van de vier oprichters, Erik Remmelzwaal, te vragen wat voor bedrijf het is. Remmelzwaal: “Zolder is een security research...

Datto optimaliseert partnerervaring met SaaS Protection 2.5 release

Datto optimaliseert partnerervaring met SaaS Protection 2.5 release

Datto, Inc., leverancier van cloudgebaseerde software- en technologieoplossingen geleverd via MSP's, maakt een nieuwe versie van Datto SaaS Protection beschikbaar.

CES 2019: hoofdrol voor security en cloud in nieuwe oplossingen

CES 2019: hoofdrol voor security en cloud in nieuwe oplossingen

5G, kunstmatige intelligentie, IoT en zelfrijdende voertuigen zijn enkele van de hoofdthema’s van de afgelopen CES dat begin januari plaatsvond in Las Vegas. De grootste beurs van consumentenelektronica ter wereld is daardoor ook steeds meer een plek voor meer abstracte oplossingen, waarin security en cloud computing een grote rol spelen. Het Nederlandse...