Acronis acquires CyberLynx, enhances cyber protection portfolio with additional security services

Acronis-400300

Acronis kondigt de overname aan van CyberLynx, een toonaangevend Israëlisch cybersecurity-consultancybureau, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Luxemburg. CyberLynx voorziet in beveiligingsaudits, penetratietesten en trainingen. Acronis zal de services van CyberLynx integreren in zijn pakket van Acronis-beveiligingsservices. Met de expertise van CyberLynx op het gebied van simulatie en analyse van dreigingen, kan Acronis Managed Service Providers (MSP's) en Managed Security Service Providers (MSSP's) nog beter ondersteunen in de bescherming van hun klanten als "laatste verdedigingslinie" tegen de nieuwste dreigingen. De overname betekent ook een uitbreiding van de beschikbare oplossingen en trainingen voor de 50.000 channel partners van Acronis.

De overname is onderdeel van Acronis’ versnelde groeistrategie en de derde in twaalf maanden tijd, na DeviceLock en 5nine.

Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

De huidige innovatiekracht in Nederland en Europa op het gebied van cybersecurity blijft achter, ten opzichte van de Verenigde Staten en China. Dat blijkt uit het deze week verschenen boek ‘Security Innovation Stories’, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren.

Zerto: Afsluiten van cyberverzekeringen lastiger vanwege toenemende complexiteit en regelmaat van aanvallen

Zerto: Afsluiten van cyberverzekeringen lastiger vanwege toenemende complexiteit en regelmaat van aanvallen

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, ziet voor 2024 drie belangrijke trends rond cybersecurity en het dreigingslandschap. De eerste is dat de toenemende complexiteit en regelmaat van cyberaanvallen het steeds moeilijker zullen maken voor bedrijven om een goede cyberverzekering af te sluiten. De tweede trend die Zerto opmer1