Sophos neemt Reflexion Networks over

Sophos neemt Reflexion Networks over. Reflexion Networks is leverancier van cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging, archivering, e-mail encryptie en business continuïteitsdiensten. Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Eerder doken al geruchten op over de overname van Reflexion Networks door Sophos. Anonieme bronnen wisten vorige maand al te melden dat Sophos het bedrijf zou overnemen. Nu bevestigt Sophos de overname zelf.

De cloudgebaseerde e-mailbeveiliging Total Control Email Security van Reflexion Networks wordt door Sophos toegevoegd aan de Sophos Cloud, een unified web-based management console. Deze oplossing van Reflexion Networks blokkeert zowel spam als virussen.

Meer over
Lees ook
Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Identityexpert Signicat neemt alle aandelen van de Britse antifraudespecialist Sphonic over voor een niet nader genoemd bedrag. Door de overname is Signicat straks nog beter in staat om banken en andere klanten te beschermen tegen financiële misdrijven zoals fraude en witwassen.

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp, gesteund door Main Capital Partners, kondigt de acquisitie aan van secure beveiligde communicatie specialist Cryptshare AG ("Cryptshare"), gevestigd in Duitsland.