DE NATIONALE CYBERSECURITY MONITOR 2020

Infosecurity Magazine houdt jaarlijks in samenwerking met Pb7 Research (Peter Vermeulen), onder de vlag van de Nationale CyberSecurity Monitor (NCSM), de vinger aan de pols van de Nederlandse cybersecurity markt. Een representatieve (n= 200) groep bedrijven met 50 of meer medewerkers wordt ondervraagd met behulp van een web gebaseerde panel survey. Zo worden de belangrijkste trends zichtbaar in de zakelijke markt.

Na het succes van afgelopen jaren, zal er ook in 2020 weer een Nationale CyberSecurity Monitor plaatsvinden. In het onderzoek nemen we veel vragen mee die in de vorige zes edities van de Monitor zijn gesteld, zodat we een goed inzicht krijgen in de ontwikkelingen en trends. Daarnaast zullen we dit jaar stil moeten staan bij impact van het Corona virus.

Thema’s die in de nationale cybersecurity monitor 2020 onder andere aan bod komen zijn:

 Planning voor de NCSM2020

Sponsoring

Net als afgelopen jaren, heb je de mogelijkheid om dit onderzoek te sponsoren. Sponsoren van de Nationale CyberSecurity Monitor 2020 worden in alle uitingen rond het onderzoek vermeld met een logo, kunnen exclusief vragen toevoegen aan het onderzoek en zullen uiteraard beschikken over de onderzoeksresultaten. Al deze onderzoeksresultaten kun je vervolgens zelf inzetten voor PR en andere marketingdoeleinden.

Klik hier voor de sponsorpakketten

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de sponsorpakketten, neem dan contact op met

Jos Raaphorst

jos@itchannelpro.nl

+31 (0) 634 735 424

 

Eric Luteijn

eric@itchannelpro.nl

+31 (0) 653 510 690

 

Klik hier voor de 2019 editie van de Nationale CyberSecurity Monitor

ISM_05_2019-cover-NCSM2019