Infosecurity Magazine veilig ondergebracht bij managed hostingprovider True

Infosecurity Magazine is binnen Nederland en België bekend als het vakblad die security engineers, netwerkengineers en IT-specialisten op de hoogte houdt over de laatste securityontwikkelingen, achtergrondartikelen, events en kennismateriaal. Een goed artikel gelezen over informatiebeveiliging? Dan heb je het waarschijnlijk rondgesurfd op de Nederlandse of Belgische website vna Infosecurity Magazine.

Vakmedia over informatiebeveiliging

Dagelijks bezoeken securityspecialisten de websites van Infosecurity Magazine. Net als veel andere Nederlandse ICT-vakmedia heeft ook Infosecurity Magazine regelmatig te maken met piekverkeer.

En dat betekent dat het opschalen van servercapaciteit bij groot verkeer cruciaal is. Een goede hostingprovider die meebeweegt met de dynamiek van het online magazine dan ook cruciaal.

Flexibiliteit voor op- en afschalen

Voorheen had Infosecurity Magazine, een onderdeel van uitgever FenceWorks, te maken met trage serverlaadtijden en onvoldoende opschalingsmogelijkheden. Er werd dus besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe hostingprovider.

De criteria? Een persoonlijke benadering, korte lijntjes tussen de techneuten aan weerszijde, continuïteit van het webplatform en de flexibiliteit om snel servercapaciteit bij te schakelen als bezoekersaantallen bijschakelen. Na een selectietraject kwam managed hosting provider True als gewenste hostingprovider uit de bus.

De website altijd up-and-running

De experts van True zorgen dat de website van Infosecurity Magazine altijd up-and-running is. Door constant te monitoren hoe de serveromgeving presteert, kunnen zij trends signaleren en proactief handelen wanneer servercapaciteit moet worden bijgeschakeld. Bij groei zijn snel nieuwe (virtuele) webservers bijgezet, waardoor de downtime van Infosecurity Magazine.nl tot een minimum wordt gebracht.

Veilig & compliant

True onderneemt specifieke beveiligingsmaatregelen op netwerkniveau om de risico’s van een beveiligingslek te minimaliseren en beschikt daarnaast over ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 certificaten.

Over managed hostingprovider True

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.

Meer informatie over de managed hosting diensten van True? Bezoek http://www.true.nl/managed-hosting of bel direct met onze hostingexperts op 0800-2358783.