NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

KPN_SECURITY_NLSECURE_2021

NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

26 t/m 28 januari 2021 Online security event

Als securitycommunity hebben we een gezamenlijk doel: Nederland veiliger maken. Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid te vergroten. Daarom organiseert KPN Security voor de tweede keer NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers en inhoudelijke sessies.

In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] dit jaar alleen online te volgen. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal ontwikkeld online platform dat interactie mogelijk maakt. Het programma bestaat uit meer dan 20 talks, verspreid over drie middagen. U kiest zelf de sessies die u aanspreken. 

Waarom NLSecure[ID]?

Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen.  

Daarom organiseert KPN Security [NL]SecureID. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland delen tijdens dit evenement hun expertise en kennis met u.

Wat is NLSecure[ID]?

Tijdens NLSecure[ID] kunt u zich laten bijpraten over alle relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Talloze gerenommeerde experts verzorgen inhoudelijke securitysessies, waarmee u alle need-to-know informatie kunt opdoen om uw security naar een hoger niveau te tillen.

Kan ik mijn eigen programma samenstellen?

Jazeker. NLSecure[ID] is gericht op verschillende IT-doelgroepen. Net als bij het fysieke evenement vinden we het belangrijk dat de online variant aansluit op uw interesses. Elke middag zijn er twee spectaculaire live talks. De overige presentaties zijn vooraf opgenomen en worden op de tweede en derde dag gelanceerd. U bepaalt zelf welke talks u digitaal bijwoont. Alle sessies zijn na afloop terug te kijken.

Voor wie is NLSecure[ID] geschikt?

Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hanteren we bij dit evenement het motto: ‘Security, let’s talk about it’. We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die we aanreiken is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Ook ethical hackers en studenten zijn van harte welkom. 

Hoe ziet het programma eruit?

Deze editie van NLSecure[ID] is verdeeld over drie dagen. Het programma duurt elke dag drie uur om het voor u als kijker behapbaar te houden. Vanuit een speciaal ingerichte studio, verzorgen we op alle drie de dagen een aantrekkelijk live programma, met onder andere elke dag twee spectaculaire live talks.

Een ander belangrijk onderdeel van NLSecure[ID] is een uitgebreid on-demandprogramma dat uit meer dan 10 vooraf opgenomen sessies bestaat. Sommige talks zijn gericht op een managementdoelgroep (Green Track), andere meer op een technische doelgroep (Black Track). We lanceren de managementtalks op 27 januari. De technische sessies volgen op 28 januari.

Waarover gaan de talks?

De sprekers houden we nog even geheim, maar enkele onderwerpen staan al op de agenda. Denk aan:

Cybercrime

Van DDoS-aanvallen tot gerichte ransomware: hoe ziet het (toekomstige) dreigingslandschap eruit? Welke innovaties bieden bescherming tegen cybercriminaliteit? En wat zijn de relevante ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld 5G, IoT, MSSP’s en de digitale identiteit?

Veilig thuiswerken

Door COVID-19 is de transitie naar thuiswerken in een stroomversnelling gekomen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van cybersecurity. Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers ook thuis veilig en efficiënt kunnen werken?

Cloudsecurity

Cloudsecurity is in het ‘nieuwe normaal’ belangrijker dan ooit. Weet u welke clouddiensten binnen uw organisatie worden gebruikt? Hoe optimaliseert u de beveiliging van data in de public en private cloud? En hoe houdt u uw data binnen Nederland of Europa?

Hoe ziet het onlineplatform eruit?

We hebben voor NLSecure[ID] een gebruiksvriendelijk online platform opgezet. Daarop vindt u uiteraard het programma, de livestream en alle talks. Maar u kunt hier ook terecht voor andere informatieve securitycontent en speelse elementen zoals securitygames. Daarnaast bevat het platform een Partnerplein waar onze partners zich aan u presenteren en het KPN Security-plein waar u kennis kunt maken met verschillende onderdelen van KPN.

Is NLSecure[ID] gratis?

Of u nu klant bij KPN Security bent of niet, ons securityevenement is voor iedereen gratis. We zien het namelijk als een belangrijke service om heel Nederland te informeren over de laatste securityontwikkelingen.

NLSecure[ID] is een initiatief van KPN Security, de grootste IT-securityspecialist van Nederland.

https://www.kpn.com/zakelijk/thedigitaldutch/evenementen/evenement/nl-secureid-securityevent-2021.htm