Nieuw: Wireshark Certificering, 3 dagen Virtual Training

SCOS-WireShark-400300

SCOS Training te Amsterdam/Hoofddorp organiseert een 3 daagse Virtuele Wireshark Certificering Training, 18, 19 en 20 Oktober 2021. Deze certificeringstraining is bestemd voor netwerk, overheids- en beveiligingspersoneel om de Wireshark WCNA-certificering te behalen voor hun professionele ontwikkeling met behulp van Wireshark. Met het behalen van deze certificering kan men het niveau van de kennis van Wireshark aantonen en zich verder ontwikkelen naar het gebied van zowel netwerk- als forensische analyse.

Voor maximale effectiviteit moeten deelnemers een basiskennis hebben van netwerkarchitectuur, TCP/IP-netwerken, Windows-netwerken en Wireshark.

Succesvolle voltooiing van de WCNA-certificering (voorheen het Wireshark Certified Network Analyst-programma genoemd) certificeert een diepgaande kennis van TCP/IP en netwerk- / protocolanalyse, probleemoplossing voor communicatie, netwerkoptimalisatie, netwerkforensisch onderzoek en beveiliging.

De WCNA-certificering wordt erkend als een topcertificering in de branche, met gecertificeerde analisten in meer dan 90 landen vanaf 2019. Het certificeringsexamen is in 2009 door het Amerikaanse leger gecertificeerd volgens DoD 8570.

Het WCNA-certificeringsexamen richt zich op het analyseren van pakketten en protocollen met de nadruk op de volgende gebieden: Wireshark-functionaliteit en configuratie, TCP/IP-netwerkcommunicatie, netwerkanalyse en probleemoplossing, basisprincipes van netwerkbeveiliging.

SCOS Training
https://www.scos.training
Voor meer informatie:
info@scos.nl

https://www.scos.training