Google heeft het er maar druk mee

Edwin Feldmann -280b-210h

Infosecurity Magazine volgt deze ontwikkelingen natuurlijk nauwgezet met dagelijks nieuws op de website, in de wekelijkse nieuwsbrief en vier keer per jaar een magazine. Ook houden jaarlijks de vinger aan de pols met de Nationale Cybersecurity Monitor. Op dit moment vindt het veldwerk plaats voor de editie van de Cybersecurity Monitor van dit jaar. De resultaten hiervan worden uiteraard gepubliceerd op de website en in het decembernummer van Infosecurity Magazine.

In het nummer dat voor u ligt, presenteren we u graag weer diverse artikelen met stevige content dat u inzicht geeft in het aanbod en de visie van specialisten uit de markt. Variërend van praktijkcases, columns, visieartikelen tot en met nieuwe leverancierstrategien: u leest het allemaal in dit nummer van Infosecurity Magazine.

Als je phising intikt bij Google krijg je zo’n drie-en-een-half-miljoen pagina’s te zien. Een enorm aantal natuurlijk maar wordt ver achter zich gelaten door ransomware. Dit lelijke fenomeen levert maar liefst 12.400.000 hits op. Logisch dan ook dat het aantal Nederlandse cybersecurity leveranciers in de afgelopen 5 jaar verdubbeld is van 500 naar ruim 1.000.

Als lead editor van Infosecurity Magazine heb ik een blijvende nieuwsgierigheid naar wat er gebeurt in de markt, bij leveranciers maar zeker ook bij de gebruikers van security-producten. Heeft u nieuws dat u wilt delen: laat het mij of anderen uit het team weten, dan gaan we er graag mee aan de slag.

Edwin Feldmann

Meer over