Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SANS ICS Europe Summit 2018

18 juni 2018 - 23 juni 2018

Tijdens de SANS ICS Europe Summit staat de beveiliging van Industrial Control Systems (ICS) centraal. Op 18 juni zijn er diverse keynote sessies waarin de meest recente dreigingen en verdedigingsmechanismen van bedrijven als ABB, Volkswagen, Audi, IOActive en Aramco aan bod komen. Bezoekers krijgen hands-on tips van ICS-securityspecialisten en er is uitgebreid gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Van 19 tot 23 juni zijn er aansluitend twee ICS-trainingen.

Bezoekers kunnen deelnemen aan ICS410: ICS/SCADA Security Essentials van Thomas Brandstetter. Thomas heeft 20 jaar ervaring met security in de industriële sector. Hij staat voornamelijk bekend als degene die Stuxnet afhandelde voor Siemens in 2010 en als de oprichter van het Siemens Product Cyber Emergency Readiness Team, een van de meest effectieve industriële cybersecurityteams ter wereld. Brandstetter is tevens bijgedragen aan het inrichten van het ICS-dorp op DEFCON en BruCON.

Kai Thomsen doceert ICS515: ICS Active Defense and Incident Response. Kai heeft 15 jaar ervaring in verschillende IT-securityfuncties. Momenteel is hij DFIR-leider bij AUDI AG. Bij zijn eerdere werkgever SMS Group ontwierp en implementeerde hij verdedigbare LAN’s in de traditionele IT -en ICS-omgeving. Om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen in een veilige omgeving kunnen bezoekers deelnemen aan de ICS Netwars challenge. Deze wordt geleid door Tim Conway, de technisch directeur van de ICS- en SCADA-programma’s bij SANS.

Gegevens

Begin:
18 juni 2018
Einde:
23 juni 2018
Website:
https://www.sans.org/event/ICS-Europe-2018/

Locatie

Marriott hotel
Munchen, Duitsland + Google Maps