Nieuwe game helpt cybercrime voorkomen

In de strijd tegen cybercrime is een nieuw wapen op de markt: de Navaio IT Security Awareness Game. Het is een speciaal ontwikkelde app voor bedrijven die medewerkers spelenderwijs bewust maakt van de gevaren op het internet en de risico’s die het bedrijf loopt.  

Voor bedrijven die op zoek zijn naar bijscholing van hun medewerkers op het gebied van cybercrime, is de game een kostenefficiënte oplossing. In vergelijking tot een kostbare en lange cursus – waarbij het eindresultaat moeilijk te meten is – biedt de game direct inzicht in de voortgang van elke speler. Ondernemers kunnen continu het kennisniveau monitoren, hetgeen uiteindelijk resulteert in een betere bewustwording van de risico's die een bedrijf loopt.

Kennis verankert in brein

De Navaio game maakt gebruik van een leerplatform waarbij iedere speler een optimale en gepersonaliseerde leeromgeving tot zijn beschikking krijgt. Iedere spelronde kost ongeveer twee minuten. Medewerkers bepalen zelf waar, wanneer en hoe vaak ze het spel willen spelen. Door middel van artificial intelligence in de app, zorgt het ervoor dat spelers willen blijven spelen en dat de kennis uit het spel zich verankert in het brein. Collega’s kunnen steeds opnieuw met elkaar de uitdaging aan gaan en de scores inzien via een dashboard.

NavaioGame-615x410

Computerveiligheid wordt steeds belangrijker. Cybercrime is een serieus probleem voor bedrijven: 60% krijgt ermee te maken, zo blijkt uit onderzoek. Denk aan een hack, virus, spam en phishing. Wij merken dat ondernemers veel willen doen aan preventie. Ze zetten steeds meer in op veilig handelen zodat hun data beter beschermd is. De door ons ontwikkelde game kan hen daarbij goed helpen. Het vermindert de kans dat een bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

De Navaio Game is ontwikkeld op basis van zelflerende algoritmes, gaming principes, wetenschappelijke inzichten en data analyse. De game is bereikbaar via een te downloaden app. Voor bedrijven is vanaf heden een gratis demo beschikbaar. Bezoek onze website www.navaio.com voor meer informatie of bel ons op 023 5344496.

Lees ook
iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps

Voor apps en hun gebruikers wordt ’t makkelijker, sneller en veiliger om data te delen met ketenpartners wanneer zij zich aansluiten bij iSHARE. Softwarebedrijf Crebos gaat hen daarbij vanaf deze maand helpen. Met de dienstverlening voor apps breidt iSHARE haar dienstverlening uit voor dataknooppunten.

Auth0 introduceert Marketplace: nog meer schaalbaarheid voor het bouwen van identiteitsoplossingen

Auth0 introduceert Marketplace: nog meer schaalbaarheid voor het bouwen van identiteitsoplossingen

Integraties van toonaangevende vaste-partneroplossingen stellen Auth0 in staat te voldoen aan steeds complexere identiteitsbehoeften. Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, introduceert Auth0 Marketplace. Marketplace is een catalogus met integraties van vaste partners die klanten in staat stelt om snel de kernfunctionaliteit van het1

KPN maakt securitybeleid via app inzichtelijk voor security professionals

KPN maakt securitybeleid via app inzichtelijk voor security professionals

KPN publiceert zijn securitybeleid en richtlijnen in een speciale app voor security professionals. KPN wil transparant zijn over zijn aanpak en verwacht hierdoor zijn securitybeleid verder te kunnen verbeteren. Het telecombedrijf vraagt security professionals feedback te geven op haar security beleid door suggesties voor verbeteringen aan te drage1