Venafi en DigiCert beschermen samen machine-identiteiten en PKI

Venafi en DigiCert hebben elkaars technologie diepgaand geïntegreerd om machine-identiteiten eenvoudiger geautomatiseerd te kunnen beschermen. DigiCert levert wereldwijd TLS/SSL, IoT- en PKI-oplossingen. Dankzij de nieuwe integratie kunnen de beide partners een complete oplossing bieden voor het snel personaliseren en orkestreren van een public key infrastructure (PKI) en het beschermen van alle machine-identiteiten met geïntegreerde certificaatuitgifte. 

Geïntegreerde oplossing

DigiCert’s wereldwijd beschikbare OCSP-architectuur is via een diepgaande API geïntegreerd met Venafi’s platform voor het beschermen van machine-identiteiten. De daarvoor ontwikkelde aanpasbare driver maakt het voor klanten mogelijk om nieuwe functies van DigiCert CertCentral te gebruiken. Onder andere voor het automatisch uitgeven van certificaten en het handhaven van interne policies, om te kunnen voldoen aan regelgeving zoals PCI DSS, HIPAA en GDPR, of veeleisende toepassingen. De geïntegreerde oplossing vereenvoudigt ook het integreren van beveiliging voor machine-identiteiten over verschillende soorten systemen en in enkele seconden invulling geven aan certificaataanvragen.

Integratiefunctionaliteit

Samengevat biedt de integratiefunctionaliteit:

  • volledig inzicht in de behoefte, het gebruik en workflow van certificaatservices
  • minder risico dankzij geautomatiseerde policies, workflows en gedetailleerde logging
  • compliancy bereiken voor workflowgoedkeuringen, -authorisaties en -authenticaties
  • ondersteuning voor de volledige levenscyclus van certificaten, vanaf aanvraag, uitgifte en vernieuwing, tot en met de intrekking

Snelle adoptie DevOps, microservices, cloud en IoT

“De snelle adoptie van DevOps. microservices, cloud en IoT, vraagt om een technische geavanceerdere aanpak en innovaties voor het beschermen van alle machine-identiteiten,” zegt Kevin Bocek, vice president security strategy & threat intelligence van Venafi. “Global 5000 organisaties zoeken een certificatenleverancier die nauw geïntegreerd is met het Venafi-platform en hen een betrouwbare totaaloplossing kan bieden. Digicert is voor grote organisaties de marktleidende CA.”

Langdurige samenwerkingsrelatie

“DigiCert werkt al jarenlang met Venafi samen aan het integreren van elkaars oplossingen en daardoor hebben we gezamenlijke klanten die profiteren van hun platform en services”, zegt Dan Thompson, Chief Technology Officer van DigiCert. “In een tijdperk dat organisaties worden geconfronteerd met een snelgroeiend landschap van met Internet verbonden apparatuur en agile implementaties, levert Venafi toonaangevende oplossingen voor het beschermen van alle machine-identiteiten en het managen van digitale certificaten. Samen blijven we meer manieren zoeken om de ondersteuning richting klanten te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.