Secureworks en Carbon Black breiden strategisch partnerschap uit

Secureworks en Carbon Black breiden hun langdurige samenwerking uit om de eindpuntdetectie, het incidentonderzoek en herstelmogelijkheden van klanten in de cloud te verbeteren. Dit gebeurt door Secureworks' Red Cloak gedragsanalytica toe te passen op ongefilterde data uit Carbon Blacks Cb Predictive Security Cloud (PSC).

SecureWorks In tegenstelling tot concurrenten verzamelt en bewaart de PSC ongefilterde gegevens. Hierdoor is het met behulp van Secureworks' Red Cloak gedragsanalyse mogelijk om bekende en onbekende aanvallen die zijn gericht op gezamenlijke klanten sneller te identificeren en te stoppen.

Secureworks was de eerste wereldwijde managed security service provider (MSSP) die samen met Carbon Black een beveiligingsoplossing bood. Sindsdien hebben de twee organisaties meer dan 435 gedeelde klanten voorzien van geavanceerde endpoint-beveiliging en dreigingsinformatie. Deze intensievere samenwerking tussen Secureworks en Carbon Black zal klanten nog meer waarde opleveren.

Secureworks kondigde eerder al aan dat het zijn gepatenteerde analysesysteem beschikbaar stelt voor andere bedrijven in de markt via het Secureworks Red Cloak Partner Program.