Socia sluit partnerovereenkomst met We.Stream

WeStream-day-pass-Uber

De Amsterdamse ICT-leverancier Socia heeft een partnerovereenkomst gesloten met mobiele WiFi hotspot-aanbieder We.Stream. We.Stream lanceerde haar gelijknamige veilige mobiele WiFi hotspot aan het begin van dit jaar op de CES in Las Vegas en focust nu op groei via een internationaal partnerkanaal. Socia adviseert en ondersteunt het MKB en de grootzakelijke markt op het gebied van hard-, en software en werkplekbeheer. Socia levert onder andere de volledige digitale werkplek aan eindklanten en streeft naar het vervullen van een trusted advisor rol, door bedrijven over de nieuwste technologie te adviseren.

Met de toevoeging van We.Stream aan het portfolio, verwacht Socia meer toegevoegde waarde te kunnen leveren bij hun klanten en hen verder te kunnen ontzorgen op het gebied van de ‘Mobiele Werkplek’. Door middel van deze samenwerking streven beide partijen ernaar om hun aandeel binnen de grootzakelijke markt te vergroten.

Uitbreiding internationale partnerkanaal

We.Stream is ‘s werelds eerste veilige mobiele WiFi hotspot met geïntegreerde Cloud SIM technologie. Hiermee kunnen gebruikers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen wereldwijd, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken om hoge roamingkosten. In de afgelopen maanden tekende de Nederlandse organisatie al partners op in Europa, Azië en Noord-Amerika. Jurgen ter Hoeve, CCO van We.Stream: “Met We.Stream zetten we vol in op de realisatie van een internationaal partnerkanaal. Naast het feit dat we wereldwijd al diverse distributeurs en resellers aan ons hebben gebonden, zijn we momenteel in gesprek met potentiële partners voor de verkoop van We.Stream in Afrika en Zuid-Amerika. Ook het Nederlandse partnerkanaal krijgt steeds verder vorm, met Socia als hele mooie nieuwe toevoeging. De expertise en toewijding van het Socia team geven ons het vertrouwen voor een mooie samenwerking. Socia focust zich op het volledig inrichten van de digitale werkplek. Een mobiele WiFi hotspot hoort daar tegenwoordig in steeds meer gevallen bij."

Optimaliseren van Mobiele Werkplek

Socia ziet het aanbieden van de We.Stream dan ook als een perfecte propositie om hun klanten verder te helpen. Gaston Ludding, Commercieel Directeur van Socia: “Bij veel van onze klanten zien we een stijgende behoefte aan zowel het mobiel kunnen werken, als het waarborgen van security. Met We.Stream bieden we hen een oplossing om veilig mobiel te kunnen werken. Bedrijven waarvan medewerkers vaak naar het buitenland reizen, bieden we met We.Stream besparingsmogelijkheden op hun mobiele data. Maar juist de optie om het device ook te gebruiken in combinatie met je eigen databundel, maakt het product zo interessant. De geïntegreerde VPN-oplossing die We.Stream biedt, gaf voor ons de doorslag voor de samenwerking. We bieden onze klanten hiermee nog meer flexibiliteit om veilig en zorgeloos mobiel te werken, of dat nu in een hotel, restaurant, de trein of bij zakenrelaties is.”