Dick Gehéniau nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux 

Dick Gehéniau

Panda Security Benelux heeft Dick Gehéniau als VP Business Alliance aangetrokken om haar positie op de zakelijke markt te vergroten.

Hij zal trachten allianties te vormen met strategische Benelux-partners om Panda’s cybersecurity-oplossingen en threat hunting services op te zetten. “Al jaren pleit ik voor een Pan-European Cybersecurity-focus. Deze gedachte en noodzaak heb ik overgenomen van Airbus-Stormshield die als strategisch partner samenwerkt met Panda Security. Ik zal er alles aan doen om met onze partners zorg te dragen voor de digitale veiligheid van onze klanten”, zegt Dick Gehéniau.

Dick Gehéniau startte in 1990 met zijn eerste security onderneming ThunderBYTE Antivirus, in 1996 verkocht aan Norman Data Defense. Daarna heeft Gehéniau nog twee IT-Security bedrijven opgebouwd, AKS Benelux (nu Gemalto) en Kaspersky Lab Benelux. Na deze periode heeft Gehéniau de Nederlandse distributietak van DCB opgezet, recentelijk is deze verkocht aan de Nuvias Group (juni 2017).

Het Spaanse Panda Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen en Threat hunting services.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.