Northwave stelt Fook Hwa Tan aan als CQO

Fook Hwa Tan

Informatiebeveiliger Northwave stelt per 1 juni Fook Hwa Tan aan als Chief Quality Officer. Hij zal zich richten op het kwaliteitsmanagement en het security management (ISO9001 en ISO27001) van de onderneming. Tan werkt nu als Business Security Director voor het bedrijf en adviseert klanten over security en privacy management.

“We brengen zo extra focus in de constante zoektocht naar nog betere diensten. Fook Hwa heeft de afgelopen jaren belangrijk bijgedragen aan de groei van het bedrijf en nu we steeds sneller groeien is hij als geen ander in staat om de kwaliteit boven het niveau te houden dat onze klanten verwachten”, zegt Steven Dondorp, CEO Northwave.

“Voor mij is dit een mooie volgende stap waarin ik mijn inhoudelijke kennis verder in dienst kan stellen van dit geweldige bedrijf. Juist in deze fase van snelle groei is het van groot belang dat we onze strenge normen voor kwaliteit en veiligheid  op een pragmatische en doeltreffende manier handhaven. Dat is ook hoe we onze klanten helpen”, aldus Tan.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.