CyberArk biedt beveiliging van privileged accounts voor Managed Security Service Providers

CyberArk introduceert nieuwe vormen van hun Privileged Account Security Solution gericht op Managed Security Service Providers (MSSP). Dankzij de versies en licentievormen kunnen MSSP’s gemakkelijker beveiliging van privileged accounts opnemen in hun portfolio, zodat ze uitgebreidere diensten kunnen aanbieden aan gebruikers.

CyberArk is als enige in staat om privileged accounts te beschermen in cloud- en DevOps-omgevingen en op endpoints, waardoor MSSP’s in staat zijn de ‘attack surface’ van klanten te verkleinen. De multi-tenant variant maakt privileged accounts security bovendien toegankelijk voor bedrijven van allerlei omvang. Het biedt MSSP’s de kans om een passend aanbod te doen aan een veel bredere klantengroep.

Dankzij dit service provider-aanbod kunnen gebruikers risico’s beperken, zijn ze beter beschermd tegen aanvallen van buitenaf en van binnenuit en is eventuele schade snel te minimaliseren. Het flexibele pay-as-you-go model voorkomt dat MSSP’s (en gebruikers) veel moeten investeren op voorhand. Service providers betalen alleen voor wat hun gebruikers afnemen. Bovendien is via de CyberArk management-console het beheer van multi-tenants heel eenvoudig.

“Het beveiligen van privileged accounts in een organisatie is steeds complexer. De interne en externe risico’s voorblijven, vereist een goed begrip van hoe je deze gevoelige accounts moet beheren en monitoren”, aldus Rex Thexton, managing director, Digital Identity, Accenture Security. “Door samen te werken kunnen we onze klanten een innovatieve oplossing bieden die makkelijk meegroeit met de ontwikkelingen in het security-landschap.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.