50% korting op tickets CEBIT

Europa’s Business Festival voor Innovatie en Digitalisering

Van 11 tot en met 15 juni staat Hannover in het teken van de nieuwste digitale ontwikkelingen van vandaag en morgen. CEBIT steekt zich dit jaar in een nieuw, revolutionair jasje als vijfdaags festival voor technologie, innovatie en business development. 

De vier beurssecties – d!conomy, d!tec, d!talk en d!campus – vertegenwoordigen een geheel nieuwe aanpak, maar één ding blijft: de kernactiviteit van de show is het genereren van leads en business voor alle betrokkenen.

Belangrijke thema’s van vandaag de dag zullen op CEBIT vertegenwoordigd zijn; blockchain security, artificial intelligence, humanoid robots, 5G en IoT, future mobility, VR/AR en drones. Ga op zoek naar expertise, leads en vergroot je kennis over de nieuwste disruptive technologies.

Korting op jouw ticket

Met de kortingscode je2n3YVPtB kun je jouw CEBIT-ticket met 50% korting registeren. Tot 27 mei 2018 kost een Impulse Ticket 50,00 euro*. Een Just-In-Time Ticket kost vanaf 28 mei tot aanvang beurs 100,00 euro*. Bestel jouw ticket via de CEBIT-ticketshop.

Openingsdata en -tijden CEBIT (full-event ticket)

Maandag 11 juni: 10.00 – 18.00 uur (alleen conferentiedeelnemers. Hallen gesloten voor reguliere bezoekers)
Dinsdag 12 juni: 10.00 – 23.00 uur (inclusief avondprogrammering en special events)
Woensdag 13 juni: 10.00 – 23.00 uur (inclusief avondprogrammering en special events)
Donderdag 14 juni: 10.00 – 23.00 uur (inclusief avondprogrammering en special events)
Vrijdag 15 juni: 10.00 – 17.00 uur (inclusief special events)

CEBIT

11 – 15 juni
Hannover

*Na berekening korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.