Vasco lanceert eSignLive Secure E-Signature Initiative

Vasco Data Security heeft grote plannen met eSignLive. De positie van deze nummer 3 in de markt voor digitale handtekeningen wordt nu verder versterkt met de lancering van het zogeheten ‘eSignLive Secure E-Signature Initiative’.

Digitaliseren

Het van oorsprong Belgische security-bedrijf helpt hiermee bedrijven om beter in te spelen op de voordelen die het digitaliseren van werkprocessen en de samenwerking met klanten en toeleveranciers biedt. Of beter gezegd: het zorgt ervoor dat de risico’s van digitale werkprocessen goed onder controle blijven door het combineren van Identity and Access Management (IAM) principes met digitale handtekeningen.

White label

Het nu gelanceerde initiatief bestaat uit een aantal elementen. Het maakt het voor bedrijven allereerst mogelijk dat zij een zogeheten ‘white label’ versie van eSignLive kunnen toepassen. Zij kunnen hierdoor deze technologie onderbrengen bij hun eigen service provider.

Ook wordt een opleidingsprogramma gelanceerd dat het gebruikers mogelijk

Scott Clements, CEO van Vasco Data Security

Scott Clements, CEO van Vasco Data Security

maakt te profiteren van de best practices die Vasco en eSignLive op dit gebied hebben opgedaan. Tenslotte helpt Vasco organisaties met het identificeren van risicovolle transacties die niet alleen geld kunnen kosten, maar die eerst en vooral schade kunnen toebrengen aan de reputatie van het bedrijf en zijn merknamen.

Phishing

Cybercriminelen maken steeds meer gebruik van phishing-emails die voorzien lijken te zijn van een legitieme digitale handtekening, verklaarde Vasco CEO Scott Clements in een toelichting. “Met onze historie in het beveiligen van software begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is voor bedrijven om een esignature-beleid in te voeren dat hun gebruikers in staat stelt veilig en zonder risico’s te werken.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.