Cindy Segond von Banchet versterkt Flowmon Networks als Regional Sales Manager BeNeLux

Flowmon Networks heeft Cindy Segond von Banchet aangesteld als Regional Sales Manager BeNeLux. In die functie is ze verantwoordelijk voor het uitbouwen van de business in een belangrijke groeimarkt voor de specialist in monitoring- en securityoplossingen. Segond von Banchet is afkomstig van Check Point Software Technologies, waar ze als major accountmanager enkele jaren verantwoordelijk was voor strategische klanten in de financiële sector. In totaal heeft ze meer dan  20 jaar ervaring in de ICT, met de focus op het cyber security domein.

Security professional

Cindy Segond von Banchet is een Information Systems Security Professional, die als accountmanager heeft gewerkt voor Fox-IT, McAfee, Dimension Data en Kahuna Network Solutions. “Dankzij haar veelzijdige ICT-kennis en ervaring aan de leverancierszijde en met resellers, is Cindy voor Flowmon Networks een ideale aanvulling voor het team om in samenwerking met de accountmanagers en onze partners zoveel mogelijk business kansen te benutten”, zegt Frank Dupker, VP Sales EMEA.

Groeimarkt Benelux

“In 2017 hebben een aantal grote klanten in de Benelux voor Flowmon Networks gekozen, zoals BNP Paribas Fortis, Equinix en KPN”, vervolgt Dupker. “In 2018 gaan wij het aantal resellers uitbreiden en meer focussen op Network Performance Monitoring en DDoS Detection met technologiepartners als F5. Maar ook op Network Behaviour Analysis en Application Performance Monitoring. Verder staan op onze roadmap nog Cloud Monitoring, SCADA en IoT. Vanwege de vele providers en organisaties met kritische infrastructuren, zoals financiële dienstverleners en zorginstellingen, is de Benelux een belangrijke groeimarkt.”

3 Responses to Cindy Segond von Banchet versterkt Flowmon Networks als Regional Sales Manager BeNeLux

  1. Jeroen schreef:

    Aanwinst

  2. Kim schreef:

    Wenkbrauwen zitten beetje gek?

  3. Youssef schreef:

    whaha wat een hoofd je zou zeggen die is er niet helemaal bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.